Territorial

Reacció per a l’esperança

Div. d’honor juvenil. El Girona empata a Saragossa en un gran final

saragossa 2 girona 2

SARAGOSSA:Azón, Frances, Escuin (Andreu, 64’), Borge, Álvaro Martín, Francho, Rodrigo Val, Castillo, Jaime (Jesús, 60’), Nacho Alastuey (Marvin, 78’), Mario Benedet (Puche, 74’).GIRONA:Torra, Ángel (Rubén, 69’), Nassim, Manel, Aleix (Joel, 69’), Miguel, Unai (Peña, 59’), Pep Piany (Sama, 46’), Duba, Tortosa i Pau.GOLS:1-0 (41’) Nacho, de penal. 2-0 (63’) Castillo. 2-1 (78’) Duba. 2-2 (91’) Manel.ÀRBITRE:Almenara Martínez.T.G.:als visitants Manel i Duba.

El Girona no va aconseguir trencar la mala dinàmica amb una victòria, però sí que va sumar un empat d’orgull al camp d’un Saragossa a qui li va robar mitja lliga. El més valuós va ser el caràcter que va demostrar l’equip, ple de jugadors del B, i és que tot i perdre 2-0 no van afluixar i van acabar rescatant un gran punt.

Els locals van dominar molt a l’inici, amb ocasions clares, però no va ser fins abans del descans, quan el partit ja s’havia igualat, que es van avançar amb un gol de penal de Nacho. Després de la represa va regnar la igualtat, però el Saragossa va aprofitar una de les primeres ocasions per fer el 2-0. Amb el marcador molt en contra el Girona va continuar lluitant i va trobar el primer amb el 2-1 de Duba, que va culminar una passada de Peña. En els últims minuts els locals van fer un pas enrere i el Girona ho va aprofitar per fer l’empat amb una gran acció de Manel i a punt va estar de marcar el gol de la victòria.