1a femenina

El Rayo nega els insults racistes a Andressa Alves

1a divisió femenina. En un comunicat, el conjunt madrileny considera inacceptables les paraules del tècnic Lluís Cortes, que en roda de premsa va denunciar el presumpte comportament xenòfob d’una jugadora rival

El Rayo Vallecano ha volgut sortir avui a tallar d’arrel la polèmica sobre els suposats insults racistes de la seva jugadora Shei Garcia envers l’atacant brasilera del Barça, Andressa Alves. En un comunicat, el club de la franja ha volgut deixar clar que “nega rotundament que s’utilitzessin ofenses o insults racistes” cap a la futbolista blaugrana. A banda, també considera d’inacceptable “l’actitud violenta” d’Alves i condemna “les declaracions públiques del tècnic Lluís Cortés intentant justificar l’expulsió”.

I és que va ser el tècnic blaugrana qui va denunciar els suposats insults racistes que van provocar l’airada reacció d’Andressa Alves, que va ser expulsada amb vermella directa per encarar-se a una rival en el minut 74. La col·legiada, per la seva banda, no va reflectir res sobre la presumpta actitud racista de la jugadora del Rayo, Shei Garcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)