2a divisió FEF

Oliva, satisfet amb el punt en la seva estrena

2a divisió B. El tècnic va aconseguir un empat en el seu primer partit a la banqueta del Lleida i es va mostrar content amb les sensacions mostrades per l’equip

Entrenador nou no sempre és sinònim de victòria. Això és el que li va passar a Joan Carles Oliva, que en la seva estrena a la banqueta del Lleida va empatar al camp del Cornellà, l’altre equip català situat en posicions de promoció d’ascens.

El tècnic, però, va acabar satisfet per la imatge que va donar l’equip i no es va mostrar preocupat per la mala dinàmica del conjunt blau, que no ha guanyat aquest 2019 i suma només 3 punts dels darrers 18. “No em parleu de dinàmiques perquè aquest és un equip nou. Aquell era un altre equip, no pas el meu; jo porto només una setmana i no he de trencar cap dinàmica. Hem tret un punt contra un conjunt que està en play-off i en un dels camps més complicats de la categoria; a més, no valoro l’empat pel fet de no perdre, sinó pel què ha fet l’equip”, va dir el preparador lleidatà, confiat que el conjunt de la terra ferma tornarà al camí de la victòria ben aviat: “De vegades els fruits es recullen a mitjà termini. Les sensacions que m’emporto son millors que les que tenia ahir [per abans d’ahir]; els jugadors ja han refrescat la ment.”

La polèmica

El Cornellà, per la seva banda, suma dues jornades sense guanyar i, com el conjunt de Joan Carles Oliva, va perdre ahir una bona oportunitat de superar un rival directe i mantenir la distància amb els perseguidors. Ho hauria pogut fer, però, si l’àrbitre no hagués anul·lat el gol d’Agus Medina en el primer temps: “El punt és just. Són partits que es decideixen per petits detalls i n’hi ha hagut un que no ens l’han donat”, va dir el preparador dels verds, Xavi Calm, en referència a la jugada polèmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)