1a femenina

El Barça rep l’Sporting Huelva abans de pensar en la copa

1a divisió femenina. El conjunt blaugrana no pot fallar davant les andaluses si vol seguir viu en la lliga (18:30 h, Gol), mentre que l’Espanyol té una altra oportunitat per sumar a Tenerife (19:30 h)

Amb la copa a l’horitzó –les blaugrana es veuran les cares diumenge amb l’Atlético en la recerca d’un bitllet per a la final–, el Barça afrontarà demà al Miniestadi (18:30 h, Gol) un altre partit sense marge d’error: una ensopegada davant l’Sporting Huelva, situat de ple en la lluita per la permanència, deixaria el conjunt de Lluís Cortés molt tocat de cara al títol.

“Insisteixo: hem de guanyar tots els partits. Sí que és cert que hem de tenir en compte el duel del cap setmana, però hem de treure les millors jugadores en cada partit”, va reconèixer el tècnic Lluís Cortés, que més enllà de les possibles rotacions que pugui fer per mirar de donar descans a les jugadores davant una setmana tant exigent, no podrà comptar amb les lesionades emma Gili, Patri Guijarro i Bárbara Latorre, que són baixa una setmana més, ni tampoc amb Andressa Alves, expulsada el passat cap de setmana a Vallecas.

Sumar com sigui

Si l’Sporting de Huelva es troba immers en la batalla per evitar el descens, l’Espanyol no està en una situació gaire millor. I després de gastar el comodí del canvi de tècnic per mirar de revertir la situació, una victòria comença a ser una obligació per al conjunt blanc-i-blau. En la seva estrena, Salvador Jaspe no va poder passar de l’empat davant l’aleshores cuer de la categoria, el Màlaga, i ara intentarà trencar la ratxa de deu partits sense guanyar davant un rival molt més complicat: el Granadilla (19:30 h). “El que he vist d’elles, m’ha agradat molt”, va dir Jaspe, que espera que el seu equip pugui fer-se amb el control de la pilota davant les tinerfenyes com van fer en el darrer partit: “A la primera part vam tenir molta possessió i això ens va donar tranquil·litat. No som un equip físic i les jugadores se senten més segures si tenen la pilota”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)