1a femenina

Derrota sorprenent i dolorosa del Barça (2-3)

1a divisió femenina. L’Sporting de Huelva aprofita les errades i la precipitació de les blaugrana i s’endú els tres punts del Mini

El Barça ha encaixat aquesta tarda una sorprenent i dolorosa derrota, la primera de la temporada, contra un dels equips de la zona baixa, l’Sporting de Huelva, que ha aprofitat les errades defensives i la manca de convicció i precisió de les blaugrana en atac (2-3). Si l’Atlético derrota aquesta nit el Madrid tindrà mitja lliga a la butxaca.

Del domini clar de la primera meitat, amb arribades a l’àrea rival, el Barça només n’ha tret un gol. L’ha marcat Oshoala, en aprofitar el rebuig de la portera visitant a un xut d’Andonova (16’). L’equip blaugrana també ha començat manant la segona meitat, amb ganes de sentenciar el partit, però de cop i volta les andaluses han donat la volta al marcador. Raquel Fernandes ha empatat en aprofitar una greu errada de Van der Gragt que, poc després, ha marcat en pròpia porteria en rebutjar enrere una falta en què la portera blaugrana no ha sortit amb prou contundència. En ple desconcert de les blaugrana, i enmig dels canvis ofensius de Lluís Cortés, Bonsegundo ha fet l’1-3 (67’). Quedava temps, però el Barça s’ha mostrat precipitat i només ha pogut marcar el 2-3, un altre cop d’Oshoala, de cap en un córner (84’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)