1a femenina

Nova derrota de l’Espanyol (2-1)

1a divisió femenina. El conjunt periquito suma la tercera derrota en quatre partits contra el Granadilla en un xoc sense opcions

L’Espanyol continua en caiguda lliure en la taula classificatòria i avui no ha pogut evitar una nova derrota contra el Granadilla, la tercera en quatre partits. L’equip de Salvador Jaspe no ha tingut opcions per endur-se el matx fins els darrers minuts en què un gol de Letti ha escurçat les diferències.

Aleshores, les blanc-i-blaves ja havien encaixat dos gols, obra de Maria José. La golejadora ha inaugurat el xoc a inicis de la segona meitat amb un gran xut des de més enllà del mig del camp. Poc després, ha rebut una pilota dins de l’àrea i ha driblat la portera visitant Mariajo per encarrilar el partit (2-0, 69’). L’Espanyol ha provat de reaccionar i ho ha aconseguit amb un xut ajustat al pal (2-1, 75’). En el tram final, l’única ocasió per les blanc-i-blaves ha estat de Brenda però la seva rematada ha marxat massa alta. Ja en l’afegit, les locals han desaprofitat un penal a favor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)