1a femenina

Derrota sorprenent que les allunya del títol

1a divisió femenina. El Barça perd al Miniestadi contra un equip de la zona baixa i veu com el líder, l’Atlético, ja l’avantatja de sis punts

barça 2 sp. huelva 3

BARÇA:Tajonar; Pereira, Torrejón, Van der Gragt (Mapi León, 67’), Melanie (Alexia, 67’); Losada, Hamraoui, Andonova (Aitana, 58’); Oshoala, Pinia (Mariona, 58’) i Martens.SPORTING DE HUELVA:Serrat; Pavel, Cinta, Ojeda, Bernal; Bonsegundo (Chamorro, 78’), Castelló, Maryem, Anita, Raquel; i Ludmila (Kornievets, 89’).GOLS:1-0 (16’) Oshoala. 1-1 (58’) Raquel. 1-2 (61’) Van der Gragt, en pròpia porteria. 1-3 (67’) Bonsegundo. 2-3 (84’) Oshoala.ÀRBITRE:González González.T.G.:Melanie, Oshoala i Van der Gragt; Meryem i Raquel Fernandes.

El Barça es va acomiadar pràcticament ahir de la lliga després d’encaixar una derrota més que sorprenent, la primera del curs, contra un equip de la zona baixa, l’Sporting de Huelva (2-3), al Miniestadi. El líder, l’Atlético, va aprofitar l’ensopegada de l’equip blaugrana amb una victòria al camp del Madrid i ja l’avantatja de sis punts. Falta molta lliga encara, inclosa la visita del Barça al camp de l’Atlético, però la fiabilitat de les madrilenyes i els dubtes de les catalanes fan que el títol comenci a tenir un clar color blanc-i-vermell.

El Barça, amb un onze inicial amb rotacions, va dominar la primera meitat, però només en va treure el gol d’Oshoala. Tot i que en la segona va sortir bé, de cop i volta es va veure amb un 1-3 perquè les andaluses van aprofitar diverses errades defensives de les blaugrana. Quedava partit, però el Barça es va mostrar molt precipitat i només va poder fer el 2-3, també d’Oshoala.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)