2a divisió FEF

Nova victòria del Cornellà i passi a les semifinals

Copa Federació. Els verds, superiors al Pontevedra també en el partit de tornada

CORNELLÀ 2 (1) PONTEVEDRA 1 (0)

CORNELLÀ:Sergio, Roman, Goldar (Héctor Camps, 62’), Carlos, Ricard; Oriol, Leo; Gilbert, Jaume (Caballé, 74’), Abde; i Esteve (Gaspar, 55’).PONTEVEDRA:Rubén, Juan, Nacho Lorenzo (Pibe, 73’), Campillo, Adrián León, Jesús, Nacho López, Berrocal, Javi Pazos (Rivera, 75’), Pedro Vázquez (Iñaki, 80’) i Alex González.GOLS:1-0 (12’) Campillo, en pròpia porta. 1-1 (43’) Álex González. 2-1 (73’) Héctor Camps.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:als visitants Álex González i Juan.

El Cornellà va aconseguir el passi a les semifinals de la Copa Federació després de vèncer, també en el partit de tornada, al Pontevedra. El conjunt de Xavi Calm, que arrossegava l’avantatge mínim del partit d’anada, va lligar el partit des de l’inici gràcies a un gol afortunat. Els possibles rivals per a les semifinals són l’Internacional madrileny, el Mirandés o el Socuéllamos. Es decidirà per sorteig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)