1a femenina

L’últim camí a la felicitat

Copa de la reina. Amb la lliga molt coll amunt després de la darrera ensopegada, el Barça se la juga contra l’Atlético en la recerca d’un bitllet per a la final (11 h, Gol)

Ha estat el partit que ha decidit el títol en les darreres tres edicions. Enguany servirà per aconseguir un bitllet per a la final, però com tots els duels entre els dos grans del campionat espanyol, el matx és d’una transcendència gegant (11 h, Gol). Sobretot pel Barça, que hi arriba després de l’ensopegada de dimecres a la lliga, que li deixa el camí planer a l’Atlético per revalidar el títol de la regularitat per tercer any consecutiu.

A la copa, els últims precedents, però, son favorables al conjunt blaugrana, que ha vençut al conjunt matalasser en les dues darreres finals, la de l’any passat gràcies a un gol de Mariona en l’últim minut del temps afegit de la pròrroga –fa tres anys es va imposar el conjunt madrileny–. També ho és l’últim partit disputat entre els dos equips, ara fa tres mesos al Miniestadi, en què el Barça va aconseguir remuntar el gol inicial madrileny (2-1). Però el duel de demà es disputa a Madrid i, a més, les de Lluís Cortés el viuran amb més pressió que les seves rivals. I és que tot i que tots dos equips s’hi juguen el mateix, les blaugrana hi arriben després d’un canvi d’entrenador fa poc més d’un mes i amb la llosa a l’esquena que va suposar perdre dimecres contra l’Sporting Huelva. L’afronten, doncs, obligades a guanyar si no volen dir pràcticament adeu a la possibilitat de guanyar títols, si més no, a nivell estatal.

Pel que fa a les baixes, el Barça ha viatjat a Madrid aquesta tarda amb tota la plantilla a excepció de Patri Guijarro, operada aquesta setmana, i de la tercera portera, Gemma Font. En l’expedició blaugrana, però, hi son Bárbara i Gemma Gili, encara sense l’alta mèdica, i Lluís Cortés encara haurà de descartar dues jugadores més. Per la seva banda, Jose Luis Sánchez Vera no podrà comptar amb Kenti Robles, per sanció, ni la lesionada Andrea Falcón, precisament dues jugadores amb passat culer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)