Territorial

El Lloret domina l’Argentona i el goleja en la segona meitat

1a catalana. L’equip d’Albert Batllosera es va refer de dues derrotes amb un triomf clar

LLORET 6 ARGENTONA 1

LLORET:Tusca, Albert Puntí, Poderoso, Majó (Velis, 72’), Adrián Expósito (Bukary, 74’), Serralunga, Bader (Caballero, 74’), Roger Cunill, Fran Chamizo (Iván Poza, 72’), Marc Vilà (Dídac, 81’) i Albert Massegú.ARGENTONA:Guillamat, Puig, Vacas (Villanueva, 72’), Adrià Álvarez, Borja, Diego, Joan Planas (Dani Olmeda, 31’), Xavi Cervera, Rodri, Dani González (David González, 88’) i Carlos Medina.GOLS:1-0 (38’) Marc Vilà. 2-0 (49’) Adrián Expósito. 2-1 (56’) Vacas. 3-1 (57’) Marc Vilà. 4-1 (60’) Marc Vilà. 5-1 (77’) Velis. 6-1 (87’) Caballero.ÀRBITRE:Pujol Prat.T.G.:Poderoso i Fran Chamizo; Puig.T.V.:Al tècnic visitant, José Maria Jiménez (45’).COMENTARI:El Lloret va tornar ahir al camí de les victòries després de dues derrotes seguides en desfer-se de l’Argentona. Ho va fer, a més, amb contundència, ja que va golejar un rival que es va desfer en la segona meitat. La primera va ser més igualada, per bé que amb el Lloret dominant. Abans del descans, Marc Vilà va fer el primer dels seus tres gols d’ahir per obrir el marcador. Ja en la segona part, Expósito va reflectir la superioritat dels d’Albert Batllosera amb el 2-0, però l’Argentona va retallar distàncies. El Lloret, però, va tenir l’encert de marcar de seguida i avortar qualsevol esperança de remuntada dels maresmencs, que van abaixar els braços a mesura que anaven encaixant gols.