1a femenina

Mal rival per aixecar-se

1a divisió femenina. L’Espanyol s’enfronta a un dels ‘cocos’ de la categoria, el Llevant, amb el perill latent de tenir la zona de descens a tan sols un sol punt

El calendari està marcat des de l’inici, però la visita del Llevant no arriba en un bon moment per a l’Espanyol. I és que haver d’enfrontar-se al tercer classificat i un dels conjunts més potents del campionat no és un bon auguri per a un equip necessitat de victòries després d’onze partits sense guanyar.

Tot i la crítica situació, amb el conjunt blanc-i-blau a tan sols un punt de la zona de descens i amb el perill de caure-hi aquesta mateixa setmana, l’entrenador Salvador Jaspe es va mostrar, prou, prou optimista després d’una setmana i mitja de preparació: “Aquests dies ens han vingut bé per conèixer una mica més a les futbolistes. Estan treballant molt bé amb l’objectiu de crear un estil de joc. Veurem si som capaces de treure endavant aquest partit per a què les jugadores recuperin la confiança”, va dir el tècnic, que en els dos duels al capdavant de l’equip ha sumat un empat.

Després, dues finals

Jaspe no descarta donar la sorpresa contra el Llevant, però és conscient també que, més enllà del resultat, el partit davant les granota ha de servir per donar moral a un conjunt tocat i què, en les properes dues jornades, es jugarà bona part del seu destí en la categoria davant dos rivals directes, el Madrid i el Sevilla: “L’equip porta molt sense guanyar i això passa factura. Però estic convençut que quan aconseguim un resultat positiu, anirem cap amunt. Tal i com estan entrenant, només necessitem canviar la dinàmica”, va afegir el preparador blanc-i-blau, que contra el Llevant no podrà comptar amb una de les seves jugadores més experimentades, la porteria Mariajo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)