1a femenina

Adeu a la mala ratxa

1a divisió femenina. L’Espanyol acaba amb els onze partits consecutius sense conèixer la victòria imposant-se al tercer classificat, el Llevant, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque

espanyol 2 llevant 1

ESPANYOL:Mimi, Berta, Inés, Baudet (Letti, 70’), Eli Del Estal, Brenda Pérez (Paloma, 58’), Dulce, Kath (Estibi, 89’), Paula M. (Elena Julve, 63’), Elba, Torro.LLEVANT:Paraluta, Batlle (Jessica 66’), Ruth, Guti, Maitane (Aivi, 71’), Soni, Charlyn, Corredera, Zornoza, Alharilla, Eva Navarro (Nerea, 82’).GOLS:1-0 (6’) Eli del Estal. 2-0 (11’) Paula. 2-1 (26’) Charlyn.ÀRBITRE:Villegas Navas.T.G.:a les locals Mimi, Dulce i a la visitant Zornoza.PÚBLIC:uns 300 espectadors a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

L’Espanyol ha trencat qualsevol pronòstic aconseguint una victòria vital en la lluita per la salvació. Les blanc-i-blaves han guanyat al Llevant, tercer classificat de la lliga, i han acabat amb una ratxa que gairebé les ha portat als llocs de descens. Des de finals de novembre que les blanc-i-blaves no aconseguien el triomf i avui, gràcies a les dianes de Del Estal i de Paula, han aconseguit aniquilar la mala dinàmica de resultats.

El xoc no ha pogut començar de la millor manera per a l’equip de Jaspe que ha anotat dos gols abans de complir el primer quart d’hora d’enfrontament. Dulce, després de dos grans retalls, ha centrat una pilota molt precisa perquè Eli, tot sola dins de l’àrea, rematés amb el cap al fons de la xarxa. Poc després, una gran acció de Baudet per la línia de fons ha precedit el golàs de Paula, amb l’esperó, que ha servit per eixamplar les diferències. L’Espanyol ha estat molt ben posicionat en el terreny de joc però en la única ocasió concedida del primer temps, ha encaixat la diana de Charlyn rematant un contraatac dins de l’àrea.

Després de la represa, Charlyn, en un lliure directe, ha provocat la intervenció de Mimi –que substituïa a la lesionada Mariajo Pons– però ha estat l’equip blanc-i-blau qui ha pogut sentenciar amb una doble ocasió de Kath i Paloma. Tot i això, Mimi ha estat decisiva amb dues aturades en el tram final que han servit per amarrar el triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)