3a divisió FEF

Últim minut: cap fred i cor calent

3a divisió. Guillem Rodríguez va marcar el gol de la victòria contra l’Horta en el darrer sospir contra el Llagostera que atorga als de Nacho Castro el dret a somiar amb la promoció d’ascens

El cos li demanava pujar a rematar amb la resta dels seus companys. Al cap i a la fi, era l’última acció del partit contra el Llagostera i calia multiplicar les opcions per marcar i guanyar l’enfrontament. Però va mirar cap a la banqueta i Nacho Castro li va dir que no, que les seves possibilitats de fer el gol passaven per quedar-se en el refús a la frontal de l’àrea. Li va fer cas i com si fos un presagi, la pilota li va caure a la seva posició i va etzibar un xut que va besar la xarxa. La pilota va passar entre una quantitat de cames tan gran que ni ell mateix es va adonar del gol fins que la bogeria es va desencadenar al Feliu i Codina. Guillem Rodríguez, el jove lateral dret de l’Horta, acabava de marcar la diana de la victòria contra el Llagostera que dona tot el dret del món a l’equip barceloní a somiar amb jugar la promoció d’ascens.

L’equip compta amb un dels pressupostos més baixos de la lliga, juga en un camp que molts no voldrien com a local però els resultats han estat positius des de l’inici de curs. “Som un equip fet de gent jove que tenim moltes ganes d’anar cap amunt. Potser no som el club amb més diners però tenim molta gana. Jugar la promoció d’ascens seria un somni per a tots plegats”, reconeix Guillem, l’autor de la diana decisiva contra el Llagostera, que assenyala al tècnic Nacho Castro com un dels principals artífexs de la gesta: “És molt bo en els aspectes futbolístics, no vol regalar mai ni una pilota, però també cuida i arriba molt al futbolista. Et dona confiança”, assenyala.

Les possibilitats de l’equip han pujat com l’escuma gràcies a dos triomfs consecutius que han posat en alerta a tots els perseguidors de la tercera i quarta posició. Primer va ser el quart classificat, el Terrassa (0-2), i després el segon, el Llagostera (2-1), els equips que han passat per la pedra. “Eren dos partits molt importants per optar realment a entrar a la promoció d’ascens. Sabíem que si els guanyàvem seria un cop a sobre de la taula molt important”.

Tot i que té un partit menys que la resta dels rivals, l’Horta encara és a un punt de la promoció d’ascens amb tretze partits per jugar. La bona notícia per a l’equip de Nacho Castro és que jugara set partits a casa on, de moment, encara no ha perdut. “No és el camp ideal per la nostra manera de jugar perquè també ens sentim còmodes en camps més grans però a casa els rivals se’ns tanquen més i podem manegar molt millor la pilota”, afirma Guillem.

El relat del gol

“Quan em va arribar la pilota només pensava en què aquella jugada s’havia d’acabar. Al cap i a la fi era l’últim minut, la última acció. La pilota em venia botant, adient per xutar-la i ho vaig amb la intenció que anés a porteria. Aleshores, la gent va començar a celebrar i jo també ho vaig fer perquè realment no vaig veure si la pilota havia entrat o no. I hi ha moltes fotos molt maques d’aquell moment. Normalment no venen gaires fotògrafs a fer-nos fotos als partits però aquesta vegada sí i han quedat fotografies molt maques del moment”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)