3a divisió FEF

Cal carregar piles

3a divisió. El Llagostera buscarà contra l’Europa un triomf que l’estabilitzi en la zona de fase d’ascens

El Llagostera es troba en un moment del curs en què competeix però el titubeig en les segones parts l’ha condemnat a perdre els darrers dos enfrontaments. Avui (17.30 h), a casa i contra l’Europa, el conjunt del Gironès intentarà transformar les bones sensacions que s’han vist en moltes fases dels darrers enfrontaments en un bon resultat que li permeti continuar ben consolidat a la fase d’ascens. “Tenim ganes de rectificar els petits errors que hem comès darrerament. Hem fet bona feina però ens hem quedat sense premi. Sap greu. Cal recuperar la seguretat que et donen els bons resultats”, explica el tècnic, Oriol Alsina. El Llagostera és ara tercer classificat i el marge amb el cinquè –el primer equip que no jugaria la fase d’ascens– s’ha reduït fins als sis punts.

Un duel estratègic

Tal com ha passat en les últimes jornades contra el Sant Andreu i l’Horta, l’Europa també veu en el duel contra el Llagostera una bona oportunitat –potser la darrera– per atrapar els llocs capdavanters i entrar en la cursa final per aspirar als llocs de privilegi. El conjunt escapulat està fent un curs molt regular, i si bé és cert que ha disminuït el ritme de victòries des del desembre, també ho és que perd poc. “L’Europa és un molt bon equip, un grup amb molta joventut i amb molts noms en projecció. Una de les seves principals armes són els córners, ja que n’han transformat sis. Segur que s’adaptaran bé a les dimensions del nostre camp”, alerta Alsina, que té clar que l’execució de les jugades d’estratègia pot marcar el desenvolupament del partit.

En la primera volta, el resultat va ser de 2-3 favorable als llagosterencs i tres dels cinc gols –dos per part dels blau-i-vermells i un per part dels de Gràcia– van arribar a pilota aturada. El temps afegit va ser decisiu però en aquella ocasió a favor dels del Gironès.

Per afrontar el duel, Alsina té la baixa per lesió de Maymí, mentre que Maynau serà dubte fins a l’últim moment per un cop a la cama que es va fer en un entrenament.

LA PRÈVIA

Hem fet bona feina però ens hem quedat sense premi. Sap greu. Cal recuperar la seguretat que et donen els bons resultats
L’Europa és un bloc jove i amb molta projecció. Saben treure molt profit de l’estratègia
Oriol Alsina
Entrenador del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)