Espolsant-se les pors

3a divisió. Un gol de Moussa (25’) a la primera meitat permet al Llagostera superar l’Europa i tornar a guanyar després de dues derrotes

Llagostera 1 Europa 0

LLAGOSTERA:Marcos, Crespo, Lucas Viale, Amantini, Bigas, Pol Gómez, Pitu (Yeray, 83’), Gil Muntadas (Maik, 78’), Moussa, Marc Medina (Èric Jiménez, 61’) i Sascha.EUROPA:Marc Priego, Oumar (Germán, 58’), Alberto, Cano, Castell, Uri, Èric, Alfons, Gabi (Elo, 58’), Prats (Varona, 78’) i Martínez.GOLS:1-0 (25’) Moussa.ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.:a Pol Gómez, Viale i Marcos; a Uri i MartínezT.V.:al porter suplent de l’Europa, Compte, per protestar des de la banqueta (61’).PÚBLIC:uns 150 espectadors.

Després de dues derrotes, el Llagostera va celebrar de nou una victòria. El triomf contra l’Europa, més enllà de sumar tres punts, també va servir per trencar el mal costum de deixar escapar el premi en el temps afegit i, gairebé tres mesos després, es va tornar a no encaixar cap gol. L’arrencada del duel va fer evident la fortalesa física de les dues plantilles al terreny de joc, i amb molt joc aeri i encara més contacte, la pilota aturada va començar a agafar protagonisme ben d’hora. Pitu ho va provar en dues ocasions sense trobar rematador, mentre que l’Europa tampoc trobava la tecla de fer mal a través de la pissarra. Amb el pas dels minuts, els llagosterencs van guanyar presència a camp contrari i el premi del gol va arribar en una acció espectacular: Moussa va connectar una volea imparable des de fora l’àrea i va marcar l’1-0 (25’). La jugada va encendre els de Gràcia, que van reclamar una falta prèvia a un dels seus defensors. Fins al descans, el Llagostera va buscar el desequilibri sobretot per la banda dreta, i en defensa, va haver de treballar bé per frenar un Europa que tocant era capaç de generar perill.

En la segona part, el nerviosisme va fer acte de presència a les files llagosterenques i les millors oportunitats van ser per a un Europa que es va estirar amb l’entrada al camp de Germán, un corcó per la banda dreta. Amb la lliçó ben apresa de les últimes jornades, el conjunt d’Alsina es va posar el vestit de treball, i amb ungles i dents va aconseguir defensar el tresor que suposava la diana de Moussa. El Llagostera es treu la por del cos i es consolida, de nou, a la zona de fase d’ascens.