Territorial

La tornada a la competició, amb molt en joc

1a catalana. Avui es juguen tres partits, entre els quals destaca el Lloret-la Jonquera, en una categoria amb molts fronts oberts

Amb les piles carregades després de l’aturada per carnaval, els set equips de la demarcació tornen a la competició aquest cap de setmana amb tots els seus objectius encara a l’abast. En la jornada d’avui es disputaran tres duels amb representació gironina, i demà se’n jugaran tres més. Entre els partits d’aquesta tarda, destaca sobretot l’únic duel gironí de la jornada: el Lloret rebrà la Jonquera (16 h), en un partit amb objectius diferents, ja que els de la Selva volen consolidar-se a dalt mentre que els jonquerencs volen sortir del descens. Amb aquest mateix objectiu i a la mateixa hora, el Farners rebrà la Guineueta. També a les 16 h, el Banyoles visita el camp d’un Vic molt necessitat de punts.

La jornada de demà començarà amb el Girona C rebent el Manlleu (12 h). Els gironins han d’estar alerta, ja que els d’Osona són l’únic equip que ha vençut a domicili el Vilassar, el segon classificat. A la tarda, el Llagostera B buscarà consolidar-se en la zona tranquil·la de la classificació jugant a casa contra el Sabadell Nord (16.30 h), mentre que el Palamós té la intenció d’afermar-se a la tercera posició guanyant el Can Vidalet a casa (17 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció