3a divisió FEF

Ho resolen a pilota aturada

Amb solvència. Un llançament de falta directa i dos serveis de cantonada van donar el triomf al Llagostera contra el cuer

Martinenc 1 Llagostera 3

MARTINENC:Uri Vives, Peque, Édgar Velasco, Èric Ruiz, Iván Rodríguez (Javi Iglésias, 80’), Kilian, Sosa, Javi Sánchez, Rovira, Jimmy (Kamal, 64’) i Édgar Tejada (Roland Garrós, 64’).LLAGOSTERA:Marcos, Aimar, Pol Gómez (Toni Cunill, 69’), Amantini, Bigas, Pitu, Maik Molist, Moussa, Èrik Jiménez (Crespo, 61’), Gil Muntadas (Àlex Cobos, 84’) i Sascha.GOLS:0-1 (13’) Pol Gómez. 1-1 (49’) Édgar Velasco. 1-2 (58’) Gil Muntadas. 1-3 (86’) Toni Cunill..ÀRBITRE:Robas Bondia.T.G.:A Javi Sánchez i Iglesias, i a Pitu, Pol, Maik, Cunill i Crespo.T.V.:Al local Peque (81’).

El Llagostera sembla haver superat el sotrac i contra el cuer va sumar la segona victòria seguida en un partit solvent i sense gaires floritures resolt en tres accions a pilota aturada. El Martinenc es va defensar bé, però es va veure superat per l’efectivitat blaugrana en l’estratègia.

Abans del primer quart d’hora, Pol Gómez va sorprendre el porter local amb un potent xut de falta (13’) i va encarrilar molt bé el partit per al conjunt blaugrana, que va poder ampliar l’avantatge en un cop de cap de Sascha i un xut desviat de Gil Muntadas.

Però el que semblava un partit controlat, als blaugrana se’ls va complicar a l’inici del segon temps, quan Édgar Velasco va caçar un rebuig de Marcos per igualar el marcador. Però el Llagostera va reaccionar prou bé i, deu minuts després de l’1-1, Gil Muntadas va enviar al fons de la xarxa un servei de córner tancat que ni el porter Uri Vives ni cap defensa local van saber rebutjar. El gol va tranquil·litzar el conjunt visitant, que en cap moment va tornar a veure perillar el triomf contra un Martinenc totalment inofensiu en atac i que va acabar sucumbint en el tram final. Cunill i Moussa van topar amb el pal, però en el 86’, en la sortida d’un córner, el central va recollir precisament una altra rematada al pal per fer l’1-3 definitiu i sentenciar el matx.

ELS VESTIDORS

Hi ha hagut un moment en què el partit estava trencat i això no ens interessava, però per això hem intentat tenir la possessió
Marcar aviat després de l’empat i l’encert en l’estratègia han estat clau per guanyar
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)