3a divisió FEF

La final ja té data

Copa Catalunya. El duel entre equips quadribarrats, entre el Vilafranca i el Sant Andreu, es disputarà el dimecres 1 de maig, entre la jornada 39 i 40 de lliga

La Federació Catalana de Futbol ha decidit que l’1 de maig es disputarà la final del torneig del K.O. català, amb un horari encara per determinar. El Vilafranca i el Sant Andreu s’enfrontaran al Municipal de l’Hospitalet del Llobregat entre la jornada 39 i 40 de lliga, per adjudicar-se el trofeu. Així s’ha acordat en una reunió celebrada avui entre representants del Sant Andreu i el Vilafranca i també de la Federació Catalana amb el vicepresident Joan Josep Isern i el secretari general, Oriol Camacho al capdavant.

El duel entre quadribarrats serà la culminació d’una temporada reeixida pels dos equips en el torneig. El Vilafranca, que actuarà com a local, es va desfer del Nàstic, el Granollers, el Lleida, l’Hospitalet i el Santboià mentre que el Sant Andreu va derrotar l’Espanyol B, el Barça B, l’Horta, el Cerdanyola i el Vilassar per arribar al partit pel títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.