3a divisió FEF

Exàmens d’accés a la zona alta

3a divisió. El Terrassa, que rep el Prat, i el Vilafranca, que visita l’Hospitalet, tenen proves de nivell en la lluita pel quart lloc

El gros de la jornada de tercera es disputa avui dissabte, ja que dimecres hi ha jornada intersetmanal. Amb els tres primers classificats força distanciats, un dels principals focus d’atenció és la lluita per la quarta posició. Dos dels candidats més ferms, el Terrassa i el Vilafranca, tenen avui exàmens de nivell per mesurar les seves forces. El Terrassa està encallat –cinc partits sense guanyar–, de manera que necessita revertir la dinàmica al seu estadi contra el segon classificat, un Prat que manté un bon to, amb 17 punts dels últims 21 en joc (20.00 h). El Vilafranca, per la seva banda, té tot un repte, ja que juga al terreny de joc del líder, l’Hospi (18.45 h). Els penedesencs, molt irregulars fins ara, han perdut en els tres últims desplaçaments, mentre que els del Barcelonès van caure en l’última jornada a Sant Feliu de Llobregat després de set victòries seguides. De moment, qui ocupa la quarta posició és l’Horta, amb un punt més que el Terrassa. Els barcelonins visiten l’Ascó, divuitè, en un dels dos partits de demà diumenge (12.00 h). L’altre és el Sants-Cerdanyola (12.15 h).

També es mantenen ben situats en la cursa pel quart lloc el Sant Andreu, que visita la Pobla de Mafumet (19.00 h); el Granollers, que rep el cuer Martinenc (19.00 h), i el Reus B, que juga a casa contra el penúltim, el Santboià (16.30 h). Completen la jornada, també avui, el Llagostera-Figueres (16.30 h), el Santfeliuenc-Castelldefels (18.00 h) i el FE Grama-Europa (18.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)