2a divisió FEF

Caldrà una remuntada èpica

Copa RFEF. El Cornellà és superat de manera clara pel Mirandés, més dominador i efectiu, en el partit d’anada de la final, de manera que necessitarà una tornada rodona per guanyar el títol

MIRANDÉS 3 CORNELLÀ 0

MIRANDÉS:Guillermo; Paris, Sergio, Irazabal, Kijera; Romero (Hugo Rama, 69’), Álvaro Bravo, Cerrajería; Claudio (Matheus, 73’), Álvaro Rey (Jon Guridi, 88’) i Rodrigo.CORNELLÀ:Sergio; Pere, Román, Xiker, Ricard; Fall (Leo, 57’), Agus; Pep Caballé, Jaume, Cristian Lobato (Gilbert, 86’); i Esteve (Abde, 71’).GOLS:1-0 (41’) Cerrajería. 2-0 (50’) Claudio. 3-0 (79’) Matheus.ÀRBITRE:Sánchez Meneses.T.G.:Als visitants Fall i Pep Caballé.PÚBLIC:1.947 espectadors a l’estadi d’Anduva.

El Cornellà haurà de protagonitzar un partit de tornada perfecte si vol aconseguir el títol de campió de la copa Federació. Ahir, en el partit d’anada de la final, a Anduva, l’equip de Xavi Calm va topar amb un Mirandés que va dur gairebé sempre la iniciativa i que, sobretot, va estar més encertat, amb un gol al final de la primera meitat i un altre al començament de la segona, i un tercer, el que li deixa el títol molt encarrilat, en l’última fase del partit. El duel de tornada es disputarà el dijous de la setmana que ve, 28 de març, al Nou Municipal de Cornellà (20.30 h).

La primera meitat va començar amb una acció del visitant Jaume, però va tenir color vermell, amb els locals dominant i disposant d’ocasions per marcar, sobretot un cop de cap de Claudio en un córner. Els locals van trobar la recompensa abans del descans gràcies a un gol de volea de Galder Cerrajería. Abans, el Cornellà ho havia intentat amb un llançament de falta d’Agus aturat per Guillermo.

La segona meitat no podria haver començat pitjor per al Cornellà, perquè el local Claudio Medina va rematar a gol una centrada de Rodrigo. Tot i que el domini era dels locals, el Cornellà va protagonitzar alguna errada, encara que l’encert el va tornar a posar el Mirandés, amb el tercer gol, de Matheus. Abans del final, amb tot a favor, Leo va fallar el gol de l’esperança dels verds.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)