3a divisió FEF

Reptes que marcaran

3a divisió. El Sant Andreu i el Granollers, dos rivals directes per la quarta posició i dos dels equips més en forma de la lliga, s’enfronten a rivals consolidats en la part alta, el Prat i l’Hospitalet

En la gran competència que existeix per classificar-se per la promoció d’ascens, deixar-se punts significa donar una passa enrere molt important. El Sant Andreu i el Granollers, cinquè i setè classificats, tenen dos reptes que els poden consolidar com a perseguidors directes. Si guanyen enviaran un missatge seriós a la resta de competidors.

Els andreuencs són l’equip més en forma de la lliga. Ras i curt. En els darrers vuit partits han aconseguit set victòries i un empat. Per mesurar el seu estat de forma no hi ha res millor que enfrontar-se contra el líder, l’Hospitalet, que fins la darrera victòria al camp del Cerdanyola, havia patit un sotrac de dues derrotes consecutives.

D’altra banda, el Granollers esta vivint un mes de març fantàstic amb tres victòries i un empat. I ara torna a la càrrega contra el Prat que encarrila la part final d’un calendari dur del qual se n’ha sortit prou bé ja que manté la seva ratxa invicte des de fa onze partits.

Pel que fa a la lluita pel descens, el Figueres té una gran oportunitat per enterrar qualsevol dubte. Són cinc punts de distància amb el seu rival d’avui, la Fundació Grama que seria l’últim equip que baixaria. Una victòria de la Unió deixaria pràcticament sentenciats als quatre equips que ara mateix ocupen la zona en vermell: Grama, Ascó, Santboià i Martinenc.

Fund. Grama-Figueres
11.45 h
Ascó-Martinenc
12 h
Pobla-Europa
12 h
L’Hospi.-Sant Andreu
12 h
Vilafranca-Castelldefels
12 h
Sants-Horta
12.15 h
Terrassa-Santboià
17 h
Granollers-AE Prat
18 h
Santfeliuenc-Cerdanyola
18 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)