2a divisió FEF

Una tarda per ser valents

2a divisió B. El Peralada visita el complicat camp del Cornellà (18 h) amb baixes importants però amb la convicció després dels últims partits que pot obtenir un botí que l’acosti a la salvació

El Peralada viu en un tram de calendari en què no para de trobar-se pedres en el camí, i és que després d’enfrontar-se en les dues últimes jornades a l’Ebre i el Terol quan eren els millors equips de la segona volta aquesta tarda (a les 18 h) visitarà el camp d’un Cornellà que no para de créixer i ja és el tercer classificat. “Han marcat moltíssims gols a pilota aturada i al contraatac són letals, amb jugadors al davant com Manucho o Eloy Gila, que en el seu estil és d’un nivell superior”, analitza Chicho. A més, els xampanyers tornen a tenir el condicionant de les baixes. A les de Soni i Valery de fa una setmana s’hi afegeixen les de quatre titulars contra el Terol: Iago López, que es va lesionar, i els internacionals Giorgi, Paik i Ferraresi. Tot i això el Peralada no té cap intenció de deixar-se tombar, i és que necessita encadenar la cinquena jornada consecutiva puntuant per continuar fora de la zona de descens.

Per les dificultats que es trobarà, el Peralada sap que haurà de recórrer a l’orgull, amor propi i aprofitar el màxim al seu talent si vol esgarrapar un bon resultat en un camp on el Cornellà no ha perdut cap dels últims deu partits, sumant set victòries i tres empats. “Com va passar contra l’Atlètic Balears o l’Ebre és un camp de reduïdes dimensions, on el joc directe i la pilota aturada són molt perilloses. Hem estat molt bé en aquests partits i tenim molt clar com hem de plantejar aquest partit, que serà l’últim d’aquestes característiques”, comenta el tècnic Chicho Pèlach, que destaca la importància de la defensa: “És essencial mantenir la línia dels dos últims partits. Òbviament és complicat deixar la porteria a zero perquè és un rival molt exigent però si en som capaços ja tenim un punt assegurat i moltíssimes opcions de sumar-ne tres.” En aquest sentit, segons el tècnic “l’equip és molt més conscient que el treball defensiu permet rendibilitzar els gols i que és primordial perquè és la base de l’atac”. Com a inspiració per al Peralada el curs passat, amb els locals jugant-se la promoció, el duel va acabar amb un 0-2.

LA PRÈVIA

Hem competit molt bé en els últims partits que eren similars a aquest i és essencial mantenir la bona línia en el treball defensiu
Són molt bons a pilota aturada i al contraatac, amb jugadors al davant d’un nivell superior
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)