2a divisió FEF

Un partit per gaudir

Prova de foc. L’Olot torna a jugar contra un dels candidats a l’ascens a segona A. Els olotins intentaran tornar a aplicar el seu estil per plantar cara al Vila-real B, el millor filial del grup 3

L’Olot rep la visita d’un altre candidat a l’ascens a segona A. El Vila-real B tornarà a posar a prova el conjunt olotí al municipal (a les 17 h), escenari en el qual no ha perdut cap partit des del 21 d’octubre passat contra el Lleida Esportiu (0-1). Amb el matx, els de la Garrotxa posaran punt final a un mes de març terrorífic en què han jugat diversos partits contra equips de la part alta com ara l’Atlètic Balears (1r), el Lleida (5è), l’Hèrcules (3r) i avui el Vila-real B (2n), un tram de calendari duríssim que els olotins han saldat amb brillantor –només una derrota– i amb possibilitats de sumar els punts marcats en l’inici d’aquest. “L’objectiu sempre és guanyar. Al mes de març ens vam marcar un objectiu global de set punts i ara en tenim cinc. Amb la victòria ho superaríem i ens podríem posar una nova fita; a més, ens aproparíem als objectius que tenim com a equip i això vol dir mostrar un bon nivell contra el segon classificat, un club amb un futbol de base dels millors en l’àmbit estatal”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que es desfà en elogis cap a un rival que manté una bona posició en la taula tot i haver guanyat un sol partit dels darrers deu: “El Vila-real B mai és un rival bo per jugar-hi en contra. Estan en una ratxa no gaire bona, però si pogués escollir no jugaria contra ells. Esperem que continuïn en aquesta mala dinàmica.”

El valencià va voler subratllar el bon fer del seu equip pel que fa a l’estil amb què afronta els partits, una idea que li permet jugar de tu a tu contra transatlàntics de la categoria. “Hem de seguir sent nosaltres mateixos i això no és fàcil. Sembla que ho sigui però no ho és. No és fàcil anar a Lleida i sotmetre’l a casa, discutir la possessió a tot un Hèrcules, tancar el líder o el Barça B. Hem de donar molt valor al que fa l’equip i com ho fa. Ser capaços de competir contra transatlàntics ha de ser un orgull, però no una obligació. No podem demanar al Valladolid que vagi al Camp Nou i guanyi i domini contra el Barça; doncs a nosaltres no és just que se’ns demani això”, diu el tècnic, que respecte a la falta de gol de l’equip hi afegeix: “El responsable soc jo, però és una tendència global, pocs equips han superat la trentena de gols, els equips estan més ben treballats i preparats.”

Garrido tindrà l’única baixa d’Alan Baró, sancionat, i podria alinear al centre de la línia de tres centrals Jose, inèdit les últimes quatre jornades.

LA PRÈVIA

Hem de donar molt valor al que fa l’equip. Ser capaços de competir contra transatlàntics ha de ser un orgull però no una obligació
Encara que estiguin en una ratxa no gaire bona, el Vila-real B mai és un rival bo per jugar-hi en contra
Raúl Garrido
entrenador de l’olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)