2a divisió FEF

La feina s’ha de fer a casa

Alerta. El Peralada rep l’Atlètic Llevant amb la incertesa dels efectes de la retirada de l’Ontinyent molt present però sabent perfectament que com a local es poden escapar pocs punts

La sorprenent retirada de la competició de l’Ontinyent ha generat incertesa a tota la lliga, i és que segons el que decideixi la federació en poden sortir malparats uns o altres. El Peralada sap que del que hi ha més possibilitats es que es mantengui la derrota contra els valencians de fa un mes i que equips com el Terol o el Mestalla, que encara hi havien de jugar, sumin tres punts de cop. Per això la necessitat de sumar de tres en tres, i sobretot a casa, és més gran que mai però això no els espanta. “Veient el partit de Cornellà estic molt tranquil i crec que la situació de la lliga ens beneficia, perquè és un moment on s’ha de veure quins equips suporten la pressió i aquest equip mai ha deixat de donar la cara”, valora el tècnic Chicho Pèlach.

Per si la motivació no fos prou els xampanyers tenen clavat a la ment el partit de la primera volta contra el filial granota. “Només un penal inexistent en el 95’ ens va impedir guanyar i no ens n’hem oblidat perquè va ser un dia duríssim”, recorda el tècnic, que també reconeix que l’Atlètic Llevant està en un gran moment de forma amb tres victòries consecutives i cinc partits sense perdre: “Estan en estat de gràcia i és un equip que ha crescut moltíssim des de l’any passat amb el mateix bloc. Tenen un atac posicional molt bé, dominant la sortida des del darrere i perillós al contraatac, però també defensen gairebé a la perfecció, així que és un equip amb pocs defectes i moltes virtuts però podem competir de tu a tu i si estem al nostre nivell tindrem moltes opcions.”

La bona dinàmica que viu el Peralada en els últims partits ha de ser la millor arma per sumar els tres punts aquest migdia. “Tenim bones sensacions després de cinc partits sense perdre i tres amb la porteria a zero, així que ara és el moment de prémer l’accelerador i castigar els rivals aprofitant la inèrcia. Hem de millorar l’encert i seguir amb la mateixa solidesa defensiva”, analitza Chicho, que haurà de fer front al partit amb les baixes dels lesionats Rober Sierra i Iago López i de Suárez i Valery, en dinàmica del primer equip. A més, Paik i Giorgi no estan en plena forma després de les convocatòries de seleccions i Andzouana acumula desgast. La bona notícia és el retorn de Soni a la llista dos mesos i mig després.

LA PRÈVIA

Crec que la situació ens beneficia, perquè s’ha de veure quins equips suporten la pressió i aquest equip mai ha deixat de donar la cara
L’Atlètic Llevant és un equip amb pocs defectes i moltes virtuts però podem competir de tu a tu
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)