2a divisió FEF

Hostes amb l’aigua al coll

2a divisió B. Els dos equips catalans més ben situats, el Cornellà i el Lleida, visiten dos rivals en zona de descens

Amb el permís dels dos filials i d’un Badalona en progressió, el Cornellà i el Lleida es mantenen com els dos millors catalans de segona B, situats de ple en a lluita per disputar la fase d’ascens a segona A. Avui, els dos equips tenen partits compromesos als terrenys de joc de dos equips amb l’aigua al coll, ja que estan situats en zona de descens.

El Cornellà visita aquest migdia el Conquense, que ocupa la divuitena posició en una zona baixa amb puntuacions força altes. Això vol dir que els equips que lluiten per no baixar són de mal derrotar, i més ara que comença la fase decisiva de la competició. El Cornellà haurà de saber gestionar el cansament després del partit de copa Federació de dijous. Els verds es van buidar plantant cara fins al final al Mirandés, que es va endur el títol gràcies al 3-0 de l’anada. El Cornellà perdia 0-2 poc després del descans i va reaccionar en la part final del partit per empatar i demostrar, contra un dels grans de la categoria, que continua sent un equip fiable.

El Lleida, per la seva banda, necessita revertir la mala dinàmica de la segona volta, en la qual només ha guanyat dos dels onze partits disputats. L’equip de Joan Carles Oliva no ha estat capaç de marcar cap gol en els quatre últims partits, cosa que l’ha fet sortir de la zona de descens. Els blaus estan obligats a no cedir més terreny i a vèncer aquesta tarda en la visita de l’Alcoià, un històric amb problemes. L’equip d’Alcoi és cuer després d’aconseguir un sol punt en els sis últims enfrontaments.

A la zona baixa, el Sabadell s’ha posat en problemes greus després de nou partits sense guanyar, amb empats a casa i derrotes a fora. Aquesta tarda juga a la Nova Creu Alta contra el filial del València, rival directe al qual està obligat a vèncer. El Badalona, per la seva banda, vol consolidar aquest migdia la bona línia, que l’ha allunyat de la zona de descens, al terreny de joc de l’Eixea, que ocupa la primera plaça de permanència. Els escapulats només han perdut un dels últims nou partits. Per últim, l’Olot, a la zona mitjana, rep el Vila-real B, segon, mentre que el Peralada buscarà continuar fugint del perill amb una victòria a casa contra l’Atlètic Llevant.

DISSABTE: Ontinyent-Espanyol B
Suspès per la retirada de l’Ontinyent de la competició.
Barça B-Terol 2-1
Castelló-Hèrcules 1-2
DIUMENGE:
Atl. Balears-Ebre 12.00
Son Malferit
Conquense-Cornellà 12.00
La Fuensanta
Peralada-Atl. Llevant 12.00
Estadi municipal
Eixea-Badalona 12.00
Nuevo Estadio Municipal
Olot-Vila-real B 17.00
Estadi municipal
Sabadell-Mestalla 17.00
Nova Creu Alta
Alcoià-Lleida 17.00
El Collao
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)