2a divisió FEF

L’Olot capgira un 0-1 però acaba empatant a dos

2a divisió B. Els garrotxins s’han mostrat superior en moltes fases del matx a un dels candidats a l’ascens però s’han hagut de conformar amb un sol punt, el 41è del curs

L’Olot ha empat a dos gols contra el Vila-real B, un dels candidats a pujar a segona A. Els olotins han remuntat un 0-1 en contra de Simón amb dues dianes de Marc Mac i Pedro, però una meravella de Ramón Bueno ha posat el marcador final. Els de la Garrotxa sumen un partit més sense perdre com a locals, ja tenen 41 punts i s’apropen més a la permanència total.

L’inici del partit ha estat pla i avorrit. L’Olot intentava controlar el ritme de joc amb possessió però el Vila-real B el pressionava molt bé a la zona de tres quarts, a camp propi. De fet, una recuperació en aquesta zona ha acabat amb el 0-1 a favor dels groguets quan Simón Moreno ha rebut una passada a l’espai i superant en la cursa a Jose ha batut Ginard amb una rematada creuada (14’). El gol ha deixat una mica estabornits als olotins, que poc més de deu minuts després han pogut empatar en la tercera ocasió que tenien –amb anterioritat Marc Mas i Jose havien gaudit de dues arribades–. Pedro ha fet l’obertura a Pep Chavarría, que ha fet una centrada perfecte a l’àrea petita on esperava amb la canya a punt Marc Mas, que ha fet esclatar al municipal amb la diana de l’empat (27’).

Els olotins han gaudit d’una doble ocasió en el 34, quan Alfredo ha arribat a la línia de fons, ha cedit al punt de penal a Pedro, però aquest ha topat primer amb el porter i després amb un defensa. Hèctor Simón ha recollit el segon refús i ha rematat a la base del pal. Els de Garrido han culminat la remuntada exprés en el 44 amb un golàs de Pedro del Campo, que ha recollit un refús, s’ha col·locat l’esfèrica i l’ha clavat a l’escaire de Joan, un primer gol del figuerenc al bronze molt celebrat.

En la segona part, l’Olot ha mantingut a ratlla el filial del Vila-real fins que una centrada d’Andrei que no semblava tenir transcendència ha acabat amb l’empat després que Ramón Bueno rematés de primeres i superés Ginard (67’). El matx ha començat de nou amb més de vint minuts per disputar-se. De fet, les alternances han estat una constant i el partit s’ha trencat al final convertint en imprevisible el resultat, tot i que al final s’ha mantingut el 2-2.