2a divisió FEF

Empat sense res a retreure

2a divisió B. L’Olot remunta un 0-1 inicial amb dues dianes de Marc Mas i Pedro, però en la segona part, quan més controlat tenia el matx, encaixa una diana que el deixa amb mal regust

Olot 2 vila-real b 2

OLOT:Ginard, Blázquez, Jose, Carles Mas, Alfredo (Guzmán, 63’), Masó, Barnils, Pep, Hèctor Simón, Pedro (Eloi Amagat, 75’) i Marc Mas (Xumetra, 85’).VILA-REAL B:Joan, Pepe Castaño, Roger Riera, Carlos Blanco, Andrei, Ramón, Lomotey (Akale, 77’), Enric Franquesa, Chuca (Villa, 64’), Rubén Mesa (Nikola, 64’) i Simón.GOLS:0-1 (14’) Simón. 1-1 (27’) Marc Mas. 1-2 (44’) Pedro. 2-2 (67’) Ramón.ÀRBITRE:Díaz Escudero.T.G.:Als locals Jose (55’) i Alfredo (57’) i als visitants Lomotey (17’), Carlos Blanco (30’) i Roger Riera (73’).T.V.:Cap.PÚBLIC:1.360 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot va empatar a dos gols contra el Vila-real B. Els olotins van tornar a mostrar una gran versió contra un altre dels candidats a l’ascens a segona A en un partit en què van saber remuntar una diana inicial de Simón (14’) amb dos gols de Marc Mas (27’) i Pedro (44’). En la segona part, Ramón Bueno va posar l’empat definitiu en una genialitat del no-res.

En els primers compassos, el Vila-real B sabia quin antídot havia d’aplicar per aturar el conjunt garrotxí. La pressió en la zona de tres quarts per recuperar la pilota en camp contrari va començar a donar fruits als groguets, que forçaven errors en la sortida de la pilota molestant Barnils, Masó, Hèctor i Pedro. Del figuerenc va ser la pèrdua que va acabar amb el 0-1, quan Mesa, molt hàbil, va cedir a l’espai després de recuperar la pilota i Simón, superant Jose en la cursa, va creuar la rematada a la sortida de Ginard (14’). Abans de la diana dels visitants, Marc Mas va gaudir d’una arribada, però la seva rematada a passada d’Hèctor Simón la va refusar Joan (10’), i després Jose no va arribar a impactar sol al segon pal una falta lateral servida també pel de Llançà (18’).

Quan més descol·locat se sentia l’Olot, davant un Vila-real B incisiu, una recuperació de Pedro va significar l’empat. El mig va obrir cap a l’altre figuerenc de l’equip, Pep Chavarría, que va fer una centrada exquisida a l’àrea petita on hi havia amb la canya a punt Marc Mas, que no va fallar (27’). Els de Raúl Garrido van créixer amb l’empat i en el 34’ van gaudir d’una arribada increïble. Alfredo va arribar fins a la ratlla de fons i va cedir cap a Pedro, que des del punt de penal va topar amb Joan i posteriorment un defensor. Hèctor va recollir un refús i va xutar a la base del pal (34’).

L’Olot va culminar la remuntada abans del descans amb el primer gol de Pedro al Bronze. El figuerenc va controlar a la frontal un refús, es va col·locar bé la pilota i la va clavar a l’escaire esquerre.

Del no-res, l’empat

Els de la Garrotxa tenien sota control el filial del Vila-real, però d’una centrada sense aparent perill d’Andrei, Ramón Bueno en va treure una rematada magistral de primeres que va superar Ginard (67’). Encara amb més de vint minuts al davant, va començar a jugar-se un nou partit. L’Olot va ser més insistent en aquest tram i Marc Mas va rematar amb el cap a fora (74’), Hèctor Simón massa desviat des del vèrtex de l’àrea (82’) i Guzmán va topar amb Joan amb un xut potent i creuat des de la dreta (91’). Aquesta vegada els olotins no van trobar el premi en l’últim sospir tot i merèixer-ho, però sumen un nou partit, l’onzè, sense perdre al municipal.

Les sensacions que ens queden són positives. S’ha pogut veure un partit atractiu amb dues grans propostes i sense especulació
Ens hem equivocat a l’inici, però després ens hem refet. Té mèrit haver tutejat un altre gran equip