2a divisió FEF

El Sabadell destitueix Kiko Ramírez

2a divisió B. El consell d’administració del conjunt vallesà s’ha reunit aquest matí i ha decidit cessar l’entrenador pels mals resultats

La derrota d’ahir a la tarda contra el València Mestalla a la Nova Creu Alta (0-1) ha acabat amb la paciència del consell d’administració del Sabadell que ha decidit fulminar el seu entrenador poques hores després del xoc. Els mals resultats, que han portat al conjunt arlequinat a la zona de descens, han motivat el cessament de Kiko Ramírez que va arribar fa onze partits per substituir Toni Seligrat. Aleshores, l’objectiu era intentar donar un salt endavant en la classificació per jugar la promoció d’ascens però el bagatge amb l’entrenador tarragoní ha estat tan negatiu –7 punts de 33 amb ell a la banqueta– que ara l’objectiu és el d’intentar salvar la categoria.

La decisió no ha estat presa en calent ja que la directiva arlequinada es va reunir ahir a la tarda després del partit. El director general, Bruno Batlle, va comunicar públicament que posposaven la determinació sobre la continuïtat del tècnic després de valorar el discurs de Ramírez –que deia que se sentia amb forces de tirar la situació endavant– i del joc de l’equip que ha anat millorant en les darreres setmanes. Els resultats, però, han estat clau per motivar un canvi d’aires en una entitat que ara mateix es troba en posicions de descens a tercera divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)