3a divisió FEF

Un trio molt ben afinat

3a divisió. Moussa, Sascha i Pitu han marcat en els últims dos partits del Llagostera i confirmen el seu bon moment en l’aspecte golejador

En les últimes victòries del Llagostera tres noms hi han tingut un protagonisme destacat: Moussa, Sascha i Pitu han destacat al terreny de joc pel fet d’haver marcat tots tres en els últims dos partits. Els gols han estat la materialització del seu bon moment de forma a les files llagosterenques, una contribució que, combinada amb la de la resta de la plantilla, fa que l’equip d’Oriol Alsina estigui passant un moment dolç tant de joc com de resultats. Els tres futbolistes han estat dels més utilitzats aquesta temporada, i les xifres fan evident el seu pes en la trajectòria del Llagostera aquest curs. Principalment destaca el seu rol en la parcel·la ofensiva, ja que, si sumem els gols que han aconseguit tots tres (29), concentren el 46% de tot el rendiment golejador de l’equip.

Un pas endavant

Tot i que la primera volta va ser excel·lent pel que fa al grup i amb actuacions destacades en l’apartat individual, Moussa, Sascha i Pitu han fet un pas endavant en el segon tram de la competició i en especial en els últims partits. Moussa, per exemple, ja ha aconseguit sis gols en la segona volta, encadena dues jornades marcant i té a l’abast repetir i superar el seu rècord aquest curs, quan va marcar de manera consecutiva contra el Sant Andreu, l’Horta i l’Europa.

Pel que fa a Sascha, el seu treball en la punta d’atac va molt més enllà dels gols, i la feina que fa d’esquena a porteria, barallant-se amb els defenses a l’àrea i baixant pilotes i assistint els companys, és impagable i ben coneguda pels clubs on ha jugat. Aquest curs, a més, s’està mostrant encertat en els últims metres i a sis partits del final és a només un gol del seu rècord en lliga regular tant a segona divisió B com a tercera. Sascha va marcar 11 gols amb el Prat en la temporada 2015/16.

Finalment, Pitu ha tornat en els últims partits a fer gaudir l’afició i a generar ansietat als rivals cada vegada que executa un córner. Contra el San Cristóbal i contra el Santboià la seva exquisida cama esquerra ha estat capaç d’enviar al fons de la xarxa dos llançaments des de la cantonada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)