2a divisió FEF

Gols per alliberar-se

Confiança. Marc Mas, que feia una volta que no marcava, i Pedro, que es va estrenar en la categoria, van poder cantar gol en l’empat contra el Vila-real B

L’Olot va aconseguir un empat de mèrit contra el Vila-real B (2-2), un dels candidats a l’ascens. Meritori va ser remuntar un 0-1 a un equipàs en poc més de mitja hora i dominar-lo a còpia de possessió i verticalitat, i és que només una genialitat de Ramón Bueno va fer perdre dos dels tres punts que tenia al sac el conjunt garrotxí. Els dos golejadors olotins, Marc Mas i Pedro, es van treure un bon pes de sobre en el duel contra els groguets. El primer, perquè feia set partits que no perforava la porteria rival, amb aquell gol contra el Conquense al municipal que va obrir el camí de la victòria (2-0), i el segon, perquè després de 54 partits al bronze i diverses opcions desaprofitades va estrenar-se en la categoria amb un golàs per l’escaire des de la frontal de l’àrea: “Em queda una sensació agredolça i irregular. A nivell individual, he fet un gol, he tingut una ocasió clara, però he participat d’alguna manera en el 0-1 del rival”, comentava Pedro del Campo, que hi afegia: “He controlat la pilota a la frontal i només pensava a xutar amb tota la meva ànima. Estic molt satisfet de la primera diana, fa il·lusió i cal valorar-ho, ja que sempre costa fer gols en aquesta categoria.”

Per Marc Mas, el gol contra el Vila-real B va ser el setè en aquesta temporada, tot i la sequera que ha hagut de combatre. Sol com a davanter de referència, però amb molts companys en la mitja punta, el silenc ha hagut de treballar de valent pel bé de l’equip aportant altres intangibles, tant o més importants que el gol, encara que se’l valori i avaluï per la quantitat que en faci. Marc Mas està a només tres dianes de les deu del curs passat.

Em queda una sensació agredolça. A nivell individual he fet un gol, he tingut una ocasió clara, però també he participat en el 0-1 del rival

EL PROTAGONISTA

Estic satisfet del primer gol, fa il·lusió i cal valorar-ho, ja que sempre costa fer gols a segona B
Pedro del Campo
migcampista de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)