2a divisió FEF

No es pot deixar escapar

2a divisió B. El Peralada visita el València Mestalla (12 h) conscient que ha de mantenir les bones sensacions i la ratxa d’imbatibilitat contra un rival directe que arriba en bona dinàmica

La tensió a 2a divisió B per evitar la zona de descens es fa més present cada dia que passa, i és que cada jornada suposa un pas més cap a l’èxit o cap a l’abisme. L’objectiu de tots els implicats és el de no carregar-se una pedra massa grossa a l’esquena que faci enfonsar l’equip en un moment en què la capacitat de reacció ja és molt limitada. Entre els que fa jornades que viuen amb aquesta mentalitat hi ha el Peralada, que avui visita el camp del València Mestalla (12 h) amb la voluntat d’encadenar la setena jornada sense perdre però fer-ho amb una victòria, i és que dels últims sis partits els xampanyers n’han empatat cinc.

A l’Antonio Puchades els xampanyers es trobaran de nou un filial que li jugarà de tu a tu. “Jugarem en un camp perfecte, contra un equip amb estil similar i amb coses en joc, per això és un partit que motiva molt i tothom vol ser-hi per obtenir un bon resultat, i és que sabem que si guanyem farem un gran pas endavant”, assegura el tècnic Chicho Pèlach, que destaca la reacció del Mestalla en les últimes jornades que li ha permès passar de ser a cuer a estar fora de la zona de descens: “S’han recuperat enllaçant victòries i segur que ara no volen abaixar el ritme. Mantenint el talent a dalt han fet un pas endavant en solidesa defensiva i ara són capaços de defensar amb les línies molt juntes i costa crear-li ocasions.”

A punt per a la batalla

Des del vestidor del Peralada són conscients que la lluita en la zona baixa de la classificació no permet cap pas en fals, però això no preocupa gens Chicho, que sempre ha elogiat la mentalitat de la plantilla tot i la seva joventut. “Confiem molt en nosaltres i les sensacions dels últims partits ens recolzen, però ara és el moment de, en l’aspecte mental, demostrar tot el que hem venut des de fa setmanes, i és que no he vist en cap moment de la temporada abaixar els braços a aquest equip i m’estranyaria molt que ara mateix i amb el que hi ha en joc féssim un pas enrere”, destaca el tècnic gironí.

Ara bé, la fortalesa mental de la plantilla no té res a veure amb l’estat físic, i és que en els últims partits el Peralada no para de sumar jugadors a la llista de baixes. Rober Sierra i Iago López ja van ser baixa contra l’Atlètic Llevant i encara no estan recuperats, però per al partit de demà Chicho tindrà poques opcions en defensa ja que no disposa de Montes i Teo, lesionats aquesta setmana. A més, Suárez continua amb el Girona.

LA PRÈVIA

És un partit que motiva molt i tothom vol ser-hi per obtenir un bon resultat; si guanyem farem un gran pas endavant cap a la salvació
El Mestalla s’ha recuperat a còpia de victòries, ha millorat en defensa i costa crear-li ocasions
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)