2a divisió FEF

Un punt molt treballat al Nou Castàlia (1-1)

Empat. L’Olot ha reaccionat ràpid al gol del Castelló en la represa i ha estat a punt d’endur-se la victòria, però l’àrbitre ha anul·lat el gol de Blázquez per un fora de joc molt dubtós

L’Olot ha sumat un punt en la seva estrena al Nou Castàlia en un partit on els de Raúl Garrido han fet el joc més brillant, però que per ocasions el podria haver guanyat qualsevol dels dos equips.

L’Olot ha estat l’amo i senyor de la primera part. Els de Raúl Garrido han aprofitat que el Castelló ha preferit defensar al seu camp i no pressionar per marcar el ritme que més li interessava. L’únic que li ha faltat ha estat generar perill, i és que la defensa local ha resolt sense molts problemes totes les arribades dels olotins. En canvi, el Castelló no ha necessitat gran cosa per acostar-se al gol, i és que abans del descans Òscar, amb un xut creuat, i César Díaz, amb una rematada de tisora, han posat l’ai al cor dels garrotxins.

La segona part no ha començat gens bé, i és que en la primera acció César Díaz ha aprofitat una mala sortida de Ginard per marcar l’1-0 amb un remat de cap. El cop ha estat dur, però l’Olot ha reaccionat molt ràpid empatant el partit amb un golàs d’Alfredo, que ha finalitzat una bona acció d’Eloi Amagat. Semblava que l’empat donaria ales als olotins, però el Castelló ha fet un pas endavant i ha viscut els millors minuts, amb moltes arribades a l’àrea de Ginard. El porter, a més, tampoc ha estat fi en una passada i Cubillas ha estat a punt de marcar a plaer però Barnils ho ha evitat sobre la línia. Per sort per l’Olot el Castelló no ha mantingut el ritme molta estona i la igualtat ha tornat sobre el terreny de joc. De fet, Blázquez ha marcat en el tram final l’1-2 però l’àrbitre l’ha anul·lat per un fora de joc de Marc Mas molt rigorós i l’empat ja no s’ha mogut del marcador.