Territorial

El Girona C es complica la vida

1a catalana. Encadena quatre jornades sense guanyar i dues derrotes seguides i el Vilassar s’escapa a sis punts en el lideratge

L’objectiu del Girona C aquest curs era ben clar: l’ascens a la tercera divisió. Durant tota la temporada, els d’Àxel Vizuete han caminat amb pas ferm, però no han pogut desenganxar-se d’un Vilassar molt fiable. L’entrebancada gironina en forma de quatre jornades sense guanyar i un balanç de tres derrotes en els darrers quatre partits complica el salt de categoria, almenys de forma directe, perquè el Vilassar s’ha escapat en el lideratge a sis punts. De fet, el 2019 no està sent un bon any per al segon filial del Girona, perquè, dels dotze partits que han jugat des del gener, només n’han pogut guanyar quatre. La fortalesa en defensa i, sobretot, el potencial ofensiu exhibit en el primer tram del curs s’han vist frenats, i això ha provocat que els resultats hagin deixat de ser positius. Per fortuna dels gironins, la distància dels perseguidors era molt àmplia, i l’ensopegada del Palamós va evitar que el degà se situés a només dos punts.

Encara amb molta lliga per endavant, el Girona C haurà de fallar poc i esperar l’ensopegada del Vilassar per assegurar-se pujar directe. Anar a la promoció sempre comporta riscos i més en un curs en què a l’altre grup hi ha projectes ambiciosos com el Viladecans, la Muntanyesa i l’Andorra de Piqué.

El Banyoles, amb la directa

El darrer botxí del Girona C va ser el Banyoles, que, a diferència dels blanc-i-vermells, passa per un moment de joc i resultats excel·lent. Els del Pla de l’Estany encadenen sis jornades sense perdre amb un balanç de quatre empats i dues victòries. Amb 45 punts, els d’Adam Fontes ja han superat la puntuació del curs passat, tenen lligada la permanència i sense pressió poden afrontar les últimes jornades de la lliga amb tota l’ambició per acabar més amunt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)