Girona

Aleix, contra el seu passat

Possibilitat. El d’Ulldecona, amb possibilitats d’entrar a l’onze, va jugar al Vila-real dels 7 anys als 18, quan va anar al Manchester City. “Sempre és especial i intentarem donar una alegria ”, va dir

“Som amics, però dins del camp no n’hi ha.” Aleix Garcia s’enfronta diumenge al seu passat, el Vila-real, equip on va passar més de mitja vida, dels 7 anys, quan hi va arribar, fins als 18, moment en què va posar rumb al Manchester City, conscient del que hi ha en joc. “Sempre és especial jugar contra el Vila-real. Serà un partit bonic per a mi, per a la meva família, i intentarem que la victòria sigui per al Girona”, hi va afegir el migcampista, que va comparèixer ahir davant dels mitjans després de l’entrenament a La Vinya.

Aleix té possibilitats de sortir d’inici en un partit vital, contra un rival directe, que marca el descens i que té a quatre punts. “No tenim ànsies, perquè l’important és l’objectiu. Si no és aquest diumenge serà el vinent”, va dir el d’Ulldecona, que va demanar tranquil·litat: “Aquest partit és important, però queden molts punts per disputar-se. Si aquesta setmana no guanyem, hem de ser optimistes i pensar que queden sis oportunitats més per assolir l’objectiu.”

La tensió en l’entorn, però, no es rebaixa, i encara menys amb l’escenari del duel, Montilivi, on l’equip no guanya en la lliga des del mes d’octubre. “Tenim ganes d’aconseguir una victòria a casa davant la nostra afició”, va repetir Aleix, que va reconèixer que tenen la mala ratxa al cap, però també es va mostrar segur que el pròxim triomf al feu blanc-i-vermell serà aviat. “A vegades, quan el marcador se’t posa en contra, sí que pot aparèixer el pànic de pensar que passarà un altre dia sense guanyar, però crec que l’equip està madur i sap que les victòries arribaran. Esperem donar una alegria diumenge”, va indicar. “La plantilla està bé, esta tranquil·la. Estem competint tots els partits fins al final, sí que és veritat que se’ns escapen per mínims detalls, però sabem que, seguint les pautes de l’entrenador, arribaran les victòries”, va asseverar.

Tram final

En les tres següents jornades, el Girona se la juga davant Vila-real, Celta i Valladolid. “Contra el Vila-real sabem que és important no perdre, si al final no podem guanyar és molt important no perdre”, va expressar Aleix. “Ara venen tres partits contra rivals que estan molt a prop. Aconseguir tres o quatre punts en aquests partits ens donaria molta vida per al final de temporada”, va dir el migcampista.

MONTILIVI

“Tenim ganes d’aconseguir una victòria a casa davant la nostra afició”

DIUMENGE

“Sabem que, si al final no podem guanyar, és important no perdre”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)