2a divisió FEF

Que continuï l’alegria

2a divisió B. El Peralada, que vol encadenar el setè partit sense perdre, rep el Badalona al municipal en un matx de dinàmiques positives

El Peralada viu el seu millor moment de la temporada i la victòria de diumenge passat al camp del València Mestalla (0-1) ha deixat una sensació de tranquil·litat en l’entorn que el tècnic Chicho Pèlach no vol que arribi al vestidor: “Ens falten set punts per poder estar tranquils i fins que no els fem no podem afluixar.” Avui els xampanyers es trobaran sobre la gespa del municipal (12 h) un Badalona que viu un moment de forma espectacular que li permet mantenir el somni de jugar la promoció d’ascens. “Tenen la seguretat d’haver complert l’objectiu de la permanència i ara viuen aspiracions de play-off després que el canvi d’entrenador els donés un aire nou. L’altre dia van guanyar amb solvència a Sabadell i ara saben que si ens guanyen entraran de ple en la lluita de la zona alta, de manera que ens exigirà moltíssim i haurem d’estar al màxim nivell”, valora Chicho, que destaca els perills dels escapulats: “És perillós a pilota aturada però també és un gran equip amb atac organitzat perquè s’associen molt bé per dins i amb les centrades laterals són perillosos. En definitiva són un equip molt complet.”

Per molts elogis que es puguin fer del rival el Peralada no té cap intenció de cedir cap dels quatre punts de marge que té respecte a la zona de descens. Per això els xampanyers saben que els toca mantenir la fórmula dels últims partits: mantenir-se sòlids al darrere i intentar aprofitar les ocasions que tingui. De fet, el Peralada podria encadenar el sisè partit sense encaixar i el setè sense perdre. “No diria que estem en la mateixa línia que el Badalona perquè nosaltres hem empatat molt i ells s’han acostumat a guanyar”, matisa Chicho, que tindrà les baixes per lesió de Iago López, Rober i Montes i les de Paik i Soni, convocats amb el primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)