2a divisió FEF

Cinc minuts condemnen el Peralada (1-2)

Cop dur. Els xampanyers han jugat 60 minuts excel·lents però el Badalona ha capgirat el marcador amb dues dianes de Natalio i Néstor Albiach

El Peralada ha viscut un malson contra el Badalona, i és que després de fer una hora de partit brillant ha acabat perdent (1-2), i és que els badalonins han despertat després d’un golàs de Boselli i han capgirat el marcador amb les dianes de Natalio i Néstor Albiach.

El Peralada ha firmat una primera part gairebé excel·lent, i és que només li ha faltat tenir una mica més de profunditat i acabar alguna de les ocasions clares que ha tingut. El domini ha estat clar, però tampoc s’ha pogut relaxar ni un moment perquè el Badalona també ha ensenyat que tenia armes per fer mal als xampanyers. De fet, la primera ocasió del partit l’ha tingut Valentín, però després totes les arribades han estat dels locals, amb una jugada on primer Boselli i després Miguélez han topat amb el pal com l’ocasió més clara.

La segona part ha començat amb un ensurt, i és que Néstor Albiach ha pogut fer el 0-1 però el seu remat ha sortit molt a prop del pal. La reacció del Peralada ha estat fulminant, i és que en el 52’ Boselli ha culminat una jugada de Jofre amb un golàs des de fora l’àrea. L’1-0 es podria haver convertit ràpidament en un 2-0 en una acció de Pachón però ha estat el Badalona qui ha empatat amb una diana de Natalio. Per si no n’hi havia prou poc després Albiach ha finalitzat un contraatac amb un xut creuat i ha fet pujar l’1-2 al marcador. Després del gol el guió ha canviat, amb el Badalona tenint la possessió i controlant el partit sense deixar que el Peralada tingués ocasions clares per empatar.