3a divisió FEF

Un descans ben aprofitat

3a divisió. El Llagostera va veure des del sofà com cap dels seus perseguidors immediats guanyava el seu partit, fet que el manté en el lideratge

El Llagostera va recuperar el lideratge del grup cinquè de tercera en la jornada 36, després de vèncer el Reus B (1-0) i aprofitar la derrota de l’Hospitalet, a casa contra l’Europa (0-2). La plantilla llagosterenca s’alçava de nou amb la primera posició amb 72 punts, dos més que el Prat (70) i tres més que l’Hospitalet (69), però havia d’afrontar el cap de setmana passat la segona jornada de descans que marca el calendari a conseqüència de la lliga de 21 equips. No jugar, per tant, no puntuar, deixava els jugadors dirigits per Oriol Alsina en espera dels resultats per saber la posició amb la qual afrontarien les últimes cinc jornades del campionat i l’equació va sortir de la millor manera. Els gironins van veure des del sofà com cap dels seus perseguidors immediats sumava els tres punts, l’única fórmula que els feia mantenir la primera plaça –el Prat va empatar a casa contra la Pobla de Mafumet (1-1) i l’Hospitalet també al camp del Martinenc (2-2).

D’aquesta manera, el Llagostera començarà la recta final i decisiva depenent de si mateix per aconseguir el títol. Les dues jornades vinents, a casa contra el Terrassa (9è) i al camp del Castelldefels (17è), seran molt importants per als d’Alsina, i és que el Prat (2n) i l’Hospitalet (3r) s’enfronten en la jornada 39, en l’únic duel directe que queda fins al final del campionat.

JORNADA 38
Llagostera-Terrassa 20/4
L’Hospitalet-Figueres 18/4
Sants-AE Prat 21/4
JORNADA 39
AE Prat-l’Hospitalet 28/4
Castelldefels-Llagostera 28/4
JORNADA 40
Granollers-Llagostera 5/5
L’Hospitalet-San Cristóbal 5/5
Santfeliuenc-AE Prat 5/5
JORNADA 41
Llagostera-Grama 12/5
AE Prat-Vilafranca 12/5
Santboià-l’Hospitalet 12/5
JORNADA 42
Ascó-Llagostera 19/5
L’Hospitalet-Reus B 19/5
Cerdanyola-AE Prat 19/5

EL DUEL DIRECTE

El Prat (2n) i l’Hospitalet (3r) s’enfronten entre ells en l’únic duel directe que queda
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)