3a divisió FEF

Mantenir l’embranzida

3a divisió. El Llagostera torna a la competició a casa contra el Terrassa amb l’objectiu de continuar amb la força d’abans de l’aturada

El Llagostera va viure una jornada de descans d’allò més plàcida, ja que més enllà de no haver de competir, de poder desconnectar i recuperar diversos efectius que arrossegaven molèsties fruit del desgast que comporta la temporada, els del Gironès van veure com podien mantenir la primera posició en la classificació. Per contra, la frenada que ha suposat aquesta aturada no fa gens de gràcia al tècnic, Oriol Alsina. “Ens ha anat bé per a algunes coses però espero que no ens talli el gran moment de joc i resultats que arrossegàvem. Crec que estàvem en el moment més dolç del curs i no vull que es perdi”, avisa l’entrenador.

L’encarregat de posar a prova l’estat dels llagosterencs serà un Terrassa que s’ha desinflat en l’últim quart de la competició. Els vermells han passat de competir per ser a la fase d’ascens a quedar encallats en zona de ningú després d’una ratxa nefasta de només una victòria en nou partits. Malgrat això, Alsina –que està sancionat– avisa del potencial del rival: “És un partit molt difícil, contra un equip que té grans individualitats i que si té la pilota fa molt mal. Potser s’han desinflat però mantenen la qualitat i voldran acabar tan bé com puguin.”

El partit es disputarà a Llagostera (17.30 h), i l’equip gironí té la intenció de continuar fent passos cap a la fase d’ascens: “Anem partit a partit, perquè quan a la primera volta vam començar a parlar del lideratge la cosa es va torçar.” Per a aquest duel, el club llagosterenc té la baixa confirmada de Maymí, que s’està recuperant d’una lesió al genoll. Yeray, fora de combat des del febrer, ja s’entrena amb l’equip i és possible que torni a entrar en la convocatòria.

LA PRÈVIA

El Terrassa és un equip amb grans individualitats i si tenen la pilota et poden fer molt mal. Serà un partit molt complicat
L’aturada ha anat bé però també ens ha trencat el moment més dolç del curs pel que fa al joc
Oriol Alsina
Entrenador del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)