2a divisió FEF

L’Olot empata a El Collao i acaricia la permanència (1-1)

2a divisió B. Els de la Garrotxa mantenen el marge de set punts amb el rival, en descens, i són més a prop d’obtenir la salvació. Els locals han contrarestat un gol d’Hèctor Simón de penal

L’Olot ha empatat a un gol a El Collao contra l’Alcoià. Els olotins mantenen els set punts de distància amb un rival en descens directe i s’apropen una mica més a la permanència matemàtica a la categoria.

La primera part ha estat plana i l’Olot ha controlat i mantingut a distància al rival. De fet, els de la Garrotxa han estat l’equip que més ho ha intentat amb alguna tímida arribada a través de Marc Mas o Barnils, que no ha rematat bé una falta lateral servida per Hèctor Simón. A les acaballes del primer acte, Barreda ha fet penal a Marc Mas per una agafada clara i Hèctor Simón ho ha aprofitat per avançar a l’Olot just abans del xiulet final de l’àrbitre.

La segona part ha començat de la pitjor manera pels olotins. I és que, l’Alcoià, en descens, ha accelerat el matx i de seguida han disposat d’oportunitats. Ben aviat, en el 50’, una rematada de Barreda l’ha introduït en la pròpia porteria Alan Baró quan intentava refusar. El gol ha esperonat més als locals, que han continuat pressionant de valent. L’Alcoià ha gaudit d’arribades –Lino fins i tot ha fet un pal (78’)– i ha reclamat dos penals en el 85 que l’àrbitre no ha xiulat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)