3a divisió FEF

Vilatenim està de festa

Remuntada. Ritxi, de penal, i Sergio Álvarez capgiren el gol inicial del Santfeliuenc i donen la segona victòria consecutiva al Figueres, la primera com a local després del 2019

figueres 2 santfeliuenc 1

FIGUERES:Aroca, Espuña, Sergi Romero, Bora, Subi, Tena, Èric Vilanova, Marc Gelmà (Álvaro, 85’), Ritxi (Èric Torres, 82’), Víctor Valverde (Ferrón, 61’) i Sergio Álvarez.SANTFELIUENC:Toni, Èric, Joserra (Adri, 66’), Gerard (David López, 75’), Nacho, Kevin, Juanjo, Gibert (Josele, 66’), Romo, Maldo i Collado.GOLS:0-1 (28’) Collado. 1-1 (49’) Ritxi, de penal. 2-1 (53’) Sergio Álvarez.ÀRBITRE:Montoro Ferreiro.T.G.:als locals Aroca i Álvaro; i als visitants Joserra, Romo i David López.

Des que va trencar la mala dinàmica el Figueres viu un gran estat de forma, i ahir va ser capaç de superar les adversitats per encadenar la segona victòria i la sisena jornada sense perdre contra el Santfeliuenc, a qui supera en la classificació fent un pas més per evitar els possibles descensos compensats –el descens directe ja el tenia esquivat matemàticament.

Perquè Vilatenim pogués celebrar la primera victòria del 2019 –l’últim triomf com a local era del 5 de desembre– la Unió va haver de remar de valent, i és que Collado va aprofitar amb un xut encreuat una de les poques ocasions que va tenir el seu equip per avançar el Santfeliuenc en el marcador (0-1, 28’). Més enllà del gol els figuerencs van tenir més i millors ocasions, però els va faltar encert. Tot va canviar en la represa, quan ben aviat Marc Gelmà va forçar un penal que Ritxi es va encarregar de transformar en l’empat a un (49’). La remuntada no es va fer esperar gens, ja que Sergio Álvarez només va tardar quatre minuts a fer el 2-1. El veneçolà va rebre dins l’àrea, va deixar assegut el defensa i va marcar amb un xut ajustat al pal. Amb el marcador a favor el Figueres no va treure el peu de l’accelerador i va disposar de bones ocasions per ampliar l’avantatge, però li va faltar encert per evitar patir fins al final.

En la primera part hem generat, però ells estaven molt tancats. En la segona s’ha obert i hem pogut acabar amb un resultat ampli
Teníem el deute pendent d’acabar el curs d’una bona manera a casa i ho hem aconseguit
Xavi Agustí
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)