1a femenina

El Barça espera un miracle

1a divisió femenina. Les blaugrana necessiten guanyar a Granadilla i que l’Atlético perdi el tercer partit de la temporada, contra la Real Sociedad, en l’última jornada de competició

El Barça ha arribat al tram final en plena forma i havent guanyat en la lliga contra l’Atlético de Madrid en les dues ocasions. Però les blaugrana no poden accedir al títol directament en l’última jornada i depenen del fet que l’Atlético deixi escapar els punts en el darrer partit per aconseguir-lo.

En una jornada unificada (13 h, #Vamos i Gol Televisión), el Barça ha de fer els deures i guanyar el Granadilla a domicili. Mentrestant, tindran enganxada l’orella al transistor esperant que la Real Sociedad faci el que no ha fet cap equip en la lliga, exceptuant el Barça: derrotar l’Atlético. Les madrilenyes han guanyat els altres 27 partits que no han disputat contra les blaugrana i estan a les portes d’un títol històric pels registres aconseguits. “Ens hem de centrar a guanyar el nostre partit. Perquè per molt que preguntem, vulguem o insistim, no podrem influir en el que passi en l’altre enfrontament”, explicava el tècnic Lluís Cortés, que s’espera un partit difícil contra el Granadilla, que ha guanyat vuit dels últims nou enfrontaments. “Voldran guanyar-nos perquè és l’últim partit i juguen contra el Barça”, hi afegia el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)