El Llagostera jugarà la fase d’ascens a 2a B

3a divisió. El club del Gironès ha empatat aquest migdia al camp del Granollers (1-1) i amb el punt s’assegura acabar entre els quatre primers classificats

El Llagostera ha aconseguit aquest migdia al camp del Granollers un punt que li obre les portes de la fase d’ascens a 2a divisió B. Els d’Oriol Alsina han empatat a un contra el conjunt granollerí en un duel a on els dos gols han arribat a la primera meitat. Els locals s’han avançat de penal i Sascha ha establert la igualada just abans del descans.

Amb l’accés a la fase d’ascens assegurada, ara el Llagostera haurà de lluitar en les últimes dues jornades per mantenir la primera posició, un privilegi que li permetria tornar a la categoria de bronze superant només una eliminatòria. Si queda segon, tercer o quart classificat n’hauria de passar tres.