3a divisió FEF

La màxima igualtat segueix governant el derbi

Empat nul. El Sant Andreu i l’Europa firmen les taules per vuitè duel consecutiu en un partit que deixa l’Horta amb un peu i mig a la promoció

sant andreu 0 europa 0

SANT ANDREU:Segovia; Llamas, Carroza (Juanma, 12’), Noguera, David López; Guerrero (Òscar Muñoz, 77’), Alcover; Ferran, Sergi Garcia (Felipe Sa, 73’), Josu; i Kuku.EUROPA:Priego; Germán, Cano, Oumar, Guillem; Uri, Gabi (Prats, 62’), Alfons Serra; Elo (Aitor, 85’), Èric i Soto (Jorquera, 72’).ÀRBITRE:Carrillo Vílchez.T.G.:als locals Guerrero i David López; i al visitant Elo.PÚBLIC:Uns 2.000 espectadors.

L’Europa va fer la guitza al seu gran rival en un derbi que va acabar de la mateixa manera que els de les darreres quatre temporades: amb empat. El Sant Andreu va dominar i va tenir més ocasions, però sense encert i excessivament revolucionat en els metres finals va deixar la porta oberta al fet que els graciencs li fessin mal en el contraatac. El partit, això sí, hauria pogut fer un gir en el minut 11, però l’àrbitre va anul·lar un gol a Noguera per fora de joc.

Tret d’aquesta polèmica acció, el primer temps va ser força ensopit, amb els locals tenint la pilota però sense gaire idea de què fer-ne. L’Europa, molt inofensiu, tampoc va inquietar la porteria de Segovia en els primers 45 minuts, en què la pilota aturada va ser l’única arma que va trobar el conjunt local per intentar fer mal. Així, en el minut 11, en una jugada embolicada després d’un servei de cantonada, Noguera va enviar la pilota al fons de la xarxa. Segons l’àrbitre, però, en posició antireglamentària.

A part d’això, molta intensitat i ben poca cosa en un derbi que, en la represa, es va animar. De fet, en 10 minuts es van veure més rematades a porteria que en tota la primera meitat, la més clara un xut de Kuku al pal (53’). El davanter andreuenc va connectar una preciosa rematada de mitja tisora, però el travesser va salvar Priego, que ja estava batut. L’ocasió va animar el Sant Andreu, que necessitat de sumar els tres punts es va llançar a totes a la porteria rival. Amb més cor que cap, la majoria d’atacs i de pilotes penjades a l’àrea van acabar sense la necessitat d’intervenció del sentinella local. Tampoc va ser necessària l’actuació de Segovia en l’ocasió més clara visitant, que va estar a punt de trobar el premi després d’una mala passada de Ferran. Llamas, però, va resultar decisiu per bloquejar el xut d’Èric, que havia combinat abans amb Soto en un acció amb superioritat numèrica (70’). Així, el marcador no es va moure i l’alegria es va traslladar al barri d’Horta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)