El primer repte està assolit

3a divisió. El Llagostera empata a Granollers i s’assegura una plaça per jugar la promoció d’ascens però es queda amb només un punt de marge respecte del segon, l’Hospitalet

granollers 1 llagostera 1

GRANOLLERS:Álvaro, Víctor, Eloi (Albert, 21’), Guillem Pujol, Oriol Molins, Xavi Civil, Raúl Torres, Pau Darbra (Wang, 84’), Martí Soler, Joel Brey (Pluvins, 89’) i Pastells.LLAGOSTERA:Marcos, Crespo, Aimar, Lucas Viale, Bigas, Pitu, Maik Molist, Gil Muntadas, Erik Jiménez, Moussa i Sascha.GOLS:1-0 (26’) Xavi Civil, de penal. 1-1 (40’) Sascha.ÀRBITRE:Miguel Teruel.T.G.:als locals Ruíz, Pau Darbra i Raúl Torres; i al visitant Sasha.T.V.:directa al local Guillem Pujol (76’).PÚBLIC:Text.

El Llagostera jugarà la promoció d’ascens a 2a divisió B aquesta temporada. Feia setmanes, i pràcticament mesos, que es veia a venir, però després de l’empat que els d’Oriol Alsina van aconseguir ahir a Granollers (1-1) ja és matemàtic. Així els llagosterencs ja han aconseguit el primer objectiu del curs, però li queden els dos més importants: guanyar la lliga i acabar aconseguint l’ascens. Perquè això passi, la d’ahir hauria de ser l’última ensopegada de la temporada, i és que l’Hospitalet sembla haver recuperat la forma i ja està a només un punt dels gironins.

Per sumar el punt que necessitava, el Llagostera va haver de remar fort, i és que no va començar gaire bé i el Granollers ho va aprofitar per avançar-se amb un gol de penal de Xavi Civil. El gol va semblar que entonava els d’Oriol Alsina, que van anar de menys a més i van tenir el premi de l’empat abans del descans. Com gairebé sempre va arribar en una jugada d’estratègia, i és que Sascha va superar Álvaro amb el cap després d’un córner picat per Pitu Comadevall.

En la segona part, el domini ja va ser d’un Llagostera que va tenir ocasions de tots colors per fer el segon gol del partit i endur-se la victòria, però li va faltar encert i no va trobar el camí del gol tot i acabar jugant l’últim quart d’hora amb un home més.