3a divisió FEF

Un repte ben conegut

3a divisió. El Llagostera afrontarà la fase d’ascens amb una plantilla que sap bé el que suposa. Deu dels disset jugadors ja n’han jugat alguna

El Llagostera va aconseguir aquesta jornada el bitllet per a la fase d’ascens a segona divisió B a dues jornades de la fi del campionat. D’aquesta manera, el club del Gironès intentarà per segona vegada en la seva història fer el salt a la categoria de bronze del futbol estatal. La primera vegada va ser el curs 2010/11, amb una plantilla d’altíssim nivell però segurament amb menys experiència que l’actual en situacions com les que haurà d’afrontar el club en les pròximes setmanes. I és que a les ordres d’Oriol Alsina hi trobem un grapat de futbolistes amb trajectòries en categories superiors, i pel que fa a intents de pujar a segona B, deu dels disset efectius de la primera plantilla ja ho han intentat alguna vegada en les seves carreres. “Mai és fàcil assolir un ascens i l’experiència en aquestes situacions sempre és molt benvinguda”, explica Aimar Moratalla, futbolista que ja va viure a Llagostera el salt a segona B el 2010 i també el pas cap a segona A el 2014. Més enllà del cas d’Aimar, a l’equip del Gironès hi trobem casos de futbolistes que van jugar per pujar a segona divisió B fa força anys, com ara Marcos, Pitu o Lucas Viale, i que després han desenvolupat les seves carreres en categories superiors. Més recentment, també trobem casos com els de Sascha i Amantini –ho van intentar junts a la Muntanyesa la temporada 2013/14, per exemple–, o la curta aventura del Figueres, amb Toni Cunill a les seves files.

Buscant el camí curt

Aimar és una veu autoritzada per parlar de fases d’ascens amb el Llagostera. El lateral guarda molt bons records de l’ascens a segona B del 2010 i espera que es repeteixi la història. “És molt important quedar primers. A Llagostera hem viscut les dues opcions. Per pujar a segona B, vam quedar primers i amb una eliminatòria ho vam solucionar. Per pujar a segona A, quedar primers ens va servir per reenganxar-nos després de perdre contra el Racing. Crec que és evident que l’objectiu ara ha de ser assolir el lideratge”, remarca el jugador.

EL PROTAGONISTA

HAN JUGAT FAS E D’ASCENS
Aimar (Llagostera) Cunill (Figueres) Sascha (Prat i Muntanyesa) Amantini (Terrassa i Muntanyesa) Marcos (Gavà) Pitu (Girona) Gil (Pobla de Mafumet) Viale (Mataró i l’Hospitalet) Bigas (Olot) Moussa (Algesires)
NO HAN JUGAT FASE D’ASCENS
Marc Medina, Maynau, Eric Jiménez, Pol Gómez, Yeray, Maik i Crespo
Tenim el primer objectiu i el segon és quedar primers per intentar pujar per la via ràpida
Aimar Moratalla
jugador del llagostera
Mai és fàcil assolir un ascens de categoria, i tenir experiència en aquestes situacions sempre és molt benvingut
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)