3a divisió FEF

Un bon comiat a casa

3a divisió. El Figueres juga l’últim partit del curs a Vilatenim (16.30 h) contra un Cerdanyola al qual podria avançar en la classificació

La temporada del Figueres a Vilatenim ha estat decebedora –4 victòries, 8 empats i 7 derrotes– però els de Xavi Agustí es volen acomiadar del seu estadi aquesta temporada amb una victòria, la segona consecutiva com a locals –fa quinze dies van guanyar el primer partit de l’any a casa–. Al davant els figuerencs es trobaran un Cerdanyola que tampoc hi té res en joc i que arriba en una dinàmica nefasta de cinc derrotes consecutives i només una victòria en les últimes deu jornades –5 punts de 30 de possibles.

Més enllà de la voluntat d’acomiadar-se de la seva afició amb un bon resultat en el penúltim partit de lliga, el Figueres també té l’oportunitat d’escalar algunes posicions i acabar el curs amb millors sensacions generals. De fet, guanyant avui, la Unió avançarà segur el conjunt vallesà i podria escalar, fins i tot, fins a l’onzena posició si la resta de resultats hi acompanyen.

El tècnic, Xavi Agustí, tindrà les baixes dels lesionats Hostench i Joan Pons i del sancionat Tena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)