Territorial

Rendició prematura

1a catalana. El Lloret segella la permanència sorprenent el Girona C, que ja abandona la lluita pel títol

GIRONA C 0 LLORET 1

GIRONA C:Montero, Pau Ribas (Enric Sánchez, 56’), Lluc Banús, Murga, Roura (Ilyas, 56’), Poveda (Muñoz, 80’), Aleix Feixas (Mejía, 64’), Uri Santos, Ferran, Venzal (Homet, 64’) i Jaume Duran.LLORET:Tusca, Puntí, Poderoso, Majó, Expósito (Aly, 80’), Rubén, Poza, Nil (Dídac, 33’), Cunill, Chamizo (Bukary, 89’) i Massegú (Caballero, 72’).GOLS:0-1 (6’) Expósito.ÀRBITRE:López Madern.T.G.:Als visitants Massegú, Chamizo, Dídac, Majó, Caballero, Tusca i l’entrenador Albert Batllosera.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 150 espectadors al municipal de Riudarenes.

La llei de l’efectivitat en el futbol no perdona ningú, i ahir a Riudarenes va quedar molt clar que, quan la pilota no vol entrar, no hi ha res a fer. El Girona C ho va intentar per totes bandes però es va trobar amb un gran Lloret en defensa, ordenat i aprofitant l’avantatge que li havia donat un golàs d’Adrià Exposito des de la frontal de l’àrea, amb una genialitat que va sorprendre tothom ben aviat. Els locals ho van intentar, van mostrar-se actius en atac, però no van ser gens efectius i van acabar sotmesos a la defensa d’un Lloret que va estrènyer el camp i va endarrerir les línies més i més segons anaven passant els minuts. L’equip d’Albert Batllosera aconsegueix, doncs, per la porta gran, la permanència matemàtica a primera catalana, després d’unes setmanes en què els resultats no acabaven d’arribar amb regularitat. Per la seva banda, el Girona C espera un miracle en forma de salvació del Peralada per poder participar en la promoció d’ascens a tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)