2a divisió FEF

Albert Blázquez renova un curs més amb l’Olot

2a divisió B. El de Besalú, que enguany ha combinat la posició de carriler i la de central, encadenarà cinc cursos a l’entitat garrotxina

L’Olot va anunciar ahir la renovació per una temporada més del defensa Albert Blázquez. El carriler dret encadenarà així cinc campanyes a l’entitat olotina després d’arribar-hi procedent del Vila-real l’estiu del 2015. Blázquez, que aquest curs ha reconvertit la seva posició en molts enfrontaments al perfil dret de l’eix central, format per tres futbolistes en l’habitual 3-4-2-1 utilitzat per Raúl Garrido, ha estat un dels jugadors més utilitzats gràcies a aquesta polivalència. I és que el de Besalú ha participat en 30 jornades de lliga, ha acumulat 2.437 minuts i ha fet una diana, la que va significar l’empat a un gol en el duel al municipal contra el Castelló de la tretzena jornada.

Sempre amb regularitat

Des que va fitxar per l’Olot, Albert Blázquez ha estat important en els esquemes de tots els tècnics que l’han dirigit. De fet, en els quatre cursos en què ha defensat la samarreta vermella ha jugat com a mínim 30 partits, una regularitat a l’abast de pocs futbolistes. Respectat per les lesions, el besaluenc ja acumula 93 partits al bronze i un total de 134 entre segona B, tercera (36), el play-off d’ascens a segona B (2) i l’edició 2017/18 de la copa (3). Blázquez és el tercer jugador de la història de l’Olot amb més partits a segona B i, si manté la regularitat, l’any vinent superarà el segon, Uri Santos (122).

El defensa encara està lluny del jugador amb més partits a segona B amb l’Olot, Hèctor Simón, amb 138. De fet, el de Llançà és un altre dels futbolistes ja renovats per al curs vinent, juntament amb Roger Barnils. Tots dos van lligar la seva continuïtat a l’entitat al març.

LES REACCIONS

Personalment és el millor que em podia passar, el fet de continuar a l’Olot. Soc a casa i tant el club com jo ens hem transmès confiança
La temporada és de notable i som a un sol punt de fer la millor campanya del club a segona B
Albert Blázquez
Defensa de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)