3a divisió FEF

Cap al camí més directe

3a divisió. El Llagostera ha d’igualar el resultat de l’Hospitalet si vol ser campió i tenir el privilegi d’intentar pujar en només una eliminatòria

La cursa de fons que sempre suposa una temporada requerirà un esforç sobrehumà si el Llagostera vol assolir l’objectiu de tornar a segona divisió B. I és que les 24 victòries en 39 partits –17 a casa i 7 a fora– han servit a l’equip d’Oriol Alsina per lligar el pas a la fase d’ascens però no han estat suficients per assolir el títol de lliga, un premi gros que enguany és molt car i que es decidirà en l’última jornada entre els del Gironès i l’Hospitalet. En aquest darrer partit del curs, el Llagostera visitarà un Ascó que s’ha desinflat amb el pas de les jornades, ja ha perdut la categoria, ha sumat una victòria els darrers 16 partits però vol tancar l’etapa a tercera –i un projecte ambiciós que toca a la fi– amb un punt d’orgull.

Pel que fa a l’Hospitalet, diumenge al migdia rebrà un Reus B també immers en una situació institucional complicada, però, a diferència dels de la Ribera d’Ebre, ha competit a un altíssim nivell fins al final.

Per assolir el títol, els llagosterencs saben que la via ràpida és guanyar l’Ascó, i en cas que no puguin tirar endavant el triomf, caldrà estar pendents de l’Hospitalet i obtenir, com a mínim, el mateix resultat que aconsegueixi el conjunt riberenc.

Més enllà de la satisfacció del títol de tercera, en joc hi ha la possibilitat d’intentar pujar a segona divisió B amb només una eliminatòria, un escenari que interessa i molt als blau-i-vermells. I és que amb una plantilla força curta –17 efectius del primer equip– i les lesions castigant l’equip en aquest tram final, un mes més de competició podria ser un esforç massa gran per al Llagostera.

ASCÓ-LLAGOSTERA 12 h
L’HOSPITALET-REUS B 12 h
El Llagostera serà campió si:
-GUANYA
-OBTÉ MATEIX O MILLOR RESULTAT QUE L’HOSPITALET

Bigas, unes tres setmanes fora

La penúltima jornada de lliga va deixar una molt mala notícia per als interessos llagosterencs. David Bigas, el lateral esquerre més utilitzat de la plantilla, va haver de ser substituït per lesió en el minut 23 i tot indica que no podrà tornar a ajudar l’equip fins d’aquí a unes tres setmanes, o sigui de cara a la tornada de la primera eliminatòria de la fase d’ascens. I és que el futbolista es va fer una petita fissura al colze i haurà de fer repòs. Bigas ha participat en 36 partits, acumula 2.992 minuts i és el quart futbolista amb més pes al terreny de joc del Llagostera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)