3a divisió FEF

El bé més preuat, l’únic encara en joc

3a divisió. El Llagostera i l’Hospitalet es juguen el lideratge que assegura una doble oportunitat de pujar en la promoció d’ascens

En les 39 jornades que s’han disputat en el grup cinquè de la tercera divisió hi ha hagut temps de sobres per definir les diferències entre els equips. De manera que s’arriba al darrer assalt coneixent quins quatre equips aspiren a pujar i quins baixen a catalana. L’única cosa per decidir és l’ordre, ja que el Llagostera i l’Hospitalet s’hi juguen la primera posició, mentre que l’Horta i el Prat lluiten per la tercera plaça.

El Llagostera (80 punts) té un lleuger avantatge sobre l’Hospi (79), però el conjunt d’Alsina, a diferència del seu rival, juga a domicili (al camp de l’Ascó) i té el goal average perdut. La victòria deixa l’equip gironí en el primer lloc, un bé preuat perquè assegura una doble oportunitat per pujar, però l’empat o la derrota posen el focus en el partit que els riberencs disputaran a casa contra el Reus B. Cap dels contrincants s’hi juga res.

En la batalla pel tercer lloc, l’Horta (76) juga a casa contra el cuer, el Martinenc, mentre que el Prat (75) ho fa a Cerdanyola. Un poc probable empat a punts faria avançar els potablava.

Descens compensat

Amb el descens ja decidit, només falta determinar quins equips queden en risc pels descensos compensats des de segona B. El Castelldefels (40 punts) té una mínima escletxa per goal average d’avançar el Sants (43), que mira de reüll a la segona B per si el Sabadell baixa i també queda en una situació vulnerable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)